Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, dzieki nalesnior chociaz osobiscie bym wolał bezmuskowa prace na produkcji niz rwac tulipany na slońcu i duchocie

Rebelia, co jak co ale cienki nie jestem :D potrzeba by z 3 sajko lasek zeby mnie objac :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, gdyby nie to ze jestes szanowanym , powaznym i porzadnym uzytkownikiem , a nie piznietym napalencem i desperatem pomyslalbym ze to zacheta 8)

na_leśnik, a na jakiej stronce mozna oblukac opinie o pracodawcach za granica ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, lepsze to niż handel morski. Jak mawiał Lord Beilish w Grze o Srom:

"Doszedłem do wniosku, że burdele stanowią lepszą inwestycję niż statki. Dziwki rzadko toną, a kiedy już przyjmują na pokład piratów, ci płacą równie dobrze jak wszyscy inni"

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

Mamy wiosnę na którą czekałem całą zasraną zimę, ale słońca i ciepła brakuje, dziś jedynie było 20'C a

od jutra znowu chłodno, przesrane, bo lubie wyjśc na rower kiedy jest pogoda, nie wymagam upałów,

które i tak będą, lubię stabilnie 20-25'C a nie jakieś skrajności.

Klomipramina - 150mg
Pregabalina
- 300mg
Flupentyksol - 2mg

Chloroprotiksen - 100mg (na sen)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sobie przypomne co sie działo kilka lat temu na nocnych i to pisanie postów z szybkościa światła i w ogóle to teraz taka bryndza jest:) ;) , a ja cos spac dzisiaj nie moge znowu

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już mam dość wyborów. Bo w sumie nie ma wyboru, nienawidzę wyboru mniejszego zła (jeśli jest coś takiego jak mniejsze zło w ogóle).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, nieźle. Jestem po rozmowie rekrutacyjnej i jakoś z twarzą z tego wyszedłem, pomimo paru "fuckupów" w stylu jąkanie się jak Scatman podczas rozmowy po angielsku czy zapomnienie teczki z wymaganymi dokumentami które zauważyłem dopiero w pociągu.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, no sam z siebie jestem dumny, bo udało mi się nie wpaść w panikę w tym pociągu. Te techniki, których się na terapii nauczyłem pomagają się w moment ogarnąć. Rok temu to by było nie do pomyślenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.