Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć 🙂

Ponieważ nie mam wstępu na Spamową pozwolę sobie tutaj ogłosić, że w w ciągu 3 tygodni schudłam 7,5 kg i mam ochotę na jeszcze :D Do tego nadal nie palę...już ponad 3 miesiące i nie zamierzam wracać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lunaa ja tą strategię przyjąłem odnośnie jednej osoby ale automatyczny ban dotyczył nie wątku na forum tylko miasta. Ale teraz podczas pobytu w PL zamierzam ten zakaz złamać :P

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, na_leśnik napisał:

@Lunaa ja tą strategię przyjąłem odnośnie jednej osoby ale automatyczny ban dotyczył nie wątku na forum tylko miasta. Ale teraz podczas pobytu w PL zamierzam ten zakaz złamać :P

5 minut temu, exodus! napisał:

a powitać, no wszystkie drogi prowadzą do Łodzi, czy jakoś tak! ;)

No raczej nie inaczej.:D

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@exodus! sama jestem zaskoczona ilością kg jaką straciłam ale jest to cholernie motywujące do dalszej pracy nad sobą. Rok to już niezły wynik ;) Podziwiam za determinację.

@Lilith byłam na tzw detoxie. Jest  to oczyszczanie organizmu z tosyn i jadłam głównie zmiksowanie koktajle owocowo-warzywne. Walory smakowe wątpliwe ale świetnie zadziałało na sylwetkę i nie chodziłam głodna. Okres trochę ciężki ale do wytrzymania. Teraz mam ustalony normalny jadłospis przez dietetyczkę na którym powinnam tracić na wadze. Są to cztery posiłki w ciągu dnia i powinnam włączyć też trochę ruchu ale z tym u mnie jest ciężko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith nie śpię w dzień, nie usnę w dzień, tyle razy co usnułem w dzień odkąd pamiętam to można policzyć na palcach obu rąk. A ciekawi mnie czy Ty możesz spać w dzień. Miłej pracy życzę🙂 Do której godziny będziesz  w pracy?

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wam. 

Ja sobie aktualnie piję yerba mate. Nie wiem co wybrać, energetyki czy yerba mate - po kawie mnie głowa zbytnio boli. Yerba mate jest mocniejsza w pierwszej nalewce od energetyka, to na pewno. Później różnice się zacierają, albo i nawet na plus dla energoli. Piję pajarito - ponoć najmocniejsza yerba. 

U mnie też czas się dłuży, niech ta wiosna już się zaczyna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo, u mnie wszystko dobrze powiem wam. Super się czuje. Wracam ciągle do wszystkich obowiązków. I mam postanowienie na najbliższe dni, żeby wysprzątać cale mieszkanie i oddać co nie potrzebne, wyrzucić co powinno być w śmieciach , powyjadac co na zapas :D bo straszny chomik jestem 😜

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.