Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Lilith napisał:

@neonnie wiem, jaką mnie pamiętasz, ale zobacz na licznik postów. Zawsze dużo pisałam. Bywały tylko przerwy. Co u Ciebie?

No troche taka inna sie wydajesz.Ja wkoñcu wychodze na prostą. Ale nie jestem wstanie wskazac co okazało sie kluczowe, chyba to że za każdym razem wstawałem i szedłem dalej. A Ty w dołku? Rozumiem, ale przeciez dasz rade ;)

5 minut temu, JERZY62 napisał:

Siema @neon kupe lat nie widziałem Cie.

Siema stary rowerze, co u Ciebie lepiej na bani?

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Heledore napisał:

No i po sprzątaniu i gotowaniu obiadu. Nawet bezboleśnie poszło.

@neon dawno Cię nie było ;) Co słychać?

@Lilith ten avek też śliczny. Tylko bardzo smutny.

Witaj, jakos pcham ten wòzek, choć pare razy byłem w tragicznym stanie w swoim zyciu. Nasze umysły i ciała są wstanie znieśc wiele.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith 12 lat szaleństwa, czasem takiego po bandzie wystarczy, bogowie sie ulitowali nad moją głupotą. Nie wiem, pewnie bede wpadał, a może nie bede? Co tam z Cappuccion? Lepiej u niego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obudziłem się w 2019 i jestem dalej uparty, wycofany, ostrożny i niedostępny :D Czyli nic nowego.

@Heledore piękne trafienie 666.666 :D 

@Lilith ja bym ludźmi ich nie nazwał, to hołota przyjechała w góry postrzelać i się napić, jak patrzę na relacje z zakopanego https://teleshow.wp.pl/zakopane-to-naprawde-byl-sylwester-marzen-6333658610288257v zastanawiam się co by się musiało wydarzyć, żebym tam poszedł i świętował razem z idiotami? Nie ma takiej opcji, musieli by mi dopłacić - minimum 500 zł. Wprowadziłbym się stan upojenia alkoholowo narkotycznego i krzyczał na rynku, że jest suuuuuper, ale to tylko za pieniądze. Za darmo i na trzeźwo się tak nie da :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.01.2019 o 17:00, Lilith napisał:

@neonto nie głupota - to urok osób z zaburzeniami ;) Madź nie odzywa się już od dawna. Nie wiem, co u Niego słychać. Jak Go poskładało, to od tamtej pory prawie się nie odzywa. 

@Heledore

Ehh tyle niezawionionego cierpienia na tym świecie,  i nie wiadomo po co. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@exodus!, nasza posiadówa miała zgoła odmienny charakter, ale kawa i ciasto są zawsze mile widziane :D

3 minuty temu, exodus! napisał:

żyję! to jest odpowiednie słowo!

To w sumie najważniejsze :D

Egzaminy... nauka powoli do przodu, idę do boju w sobotę. Jakoś to będzie ;) jestem tylko cholernie zmęczona tym wszystkim, wolałabym już robić ciekawsze rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Lilith napisał:

Wyspałam się! :D 

Moje gratulacje :D

U mnie śnieg, słoneczko, radość... i robota ;) mam tę moc, mam tę moc, cały semestr w jedną noc! :D

Wspaniałego dnia wszystkim! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.