Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

No nie żartuj, po prostu mnie to zdziwiło 🙂 

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech Ci będzie, wybaczam 😉 

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mija wieczór? 

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi

Dzień dobry,

też chciałabym się schlać, tymczasem pozostaje mi co najwyżej kawa.

Poranek dziwny i deszczowy. Poleżę trochę z książką i wracam do roboty. A jak Wasze plany na dziś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam 

Mam nadzieję, że za prowadzenie forum, włożony czas i energię, wywalczone zostały podwyżki? :mrgreen:  

Administracja - 3600 zł na rękę

Moderatorzy - 1680 zł na rękę 

Top 3 najaktywniejszych użytkowników w miesiącu - po 600 zł na łebka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Mireadh napisał:

Spanie jest przereklamowane :P

Naah, chciałbym tak mówić, ale ostatnio czuję się tak ospały że serio mi się nic nie chce :P Jeszcze randomowo zacząłem pisać do ludzi próbując się socjalizować. Chyba coraz lepiej ze mną ale muszę ogarnąć lepsze leki, byle bez przesady bo znów odpłynę.

Chciałbym tylko móc spać 6 albo 7h dziennie, mieć większą motywację i nie czuć się w konwersacjach jak osoba która ma mniej do powiedzenia i do zrobienia.

(Przypominają mi się czasy kiedy spałem po 3h i zarywałem nocki, aaaargh :D).

No ja wstaję o 6 i się szykuję do roboty 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym nie spać ale na tyle by nie odlecieć, czyli wystarczy mi że do 23/24 będę w stanie siedzieć i spać do 6.

Muszę ogarnąć też tą dawkę amisulprydu bo mimo iż dogaduję się z ludźmi to zalatuje o de mnie stoickim spokojem albo zbytnią empatią :D To chyba nie wróży zbyt dobrego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę składki które i tak musimy płacić nazwa "narodowy fundusz złodziejstwa" (czy raczej kurestwa i "mamwdupizmu") pacjenta bardziej pasuje.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.