Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Lilith napisał:

Cześć Wam 🙂

Co słychać?

Cześć lilith

Ja jutro jade do Zakopanego na 3 dni 🙂

a co u Ciebie??

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raport.

Siedzę w domu, wczoraj siedziałem w ogródku, ale mnie helikoptery nad głowami latali i się bałem, że otworzą do mnie ogień :classic_ninja:

Poza tym nic nowego, z wiatrówki strzelam do puszki od pasty do butów, zawiesiłem ją na drzewie i robi za tarczę. Ale nie można spokojnie postrzelać jak wojskowi nad głowami latają i hałas produkują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rolosz 2.0 poczułem się jak cywil przeznaczony na odstrzał, randomowy Irakijczyk w 2003, którego atakuje USA i wprowadza demokrację, niefajne uczucie :( 

@Lilith ka, pochwal się co za firmę otworzyłaś :D czy to tajemnica jest? :D Ja bym się chwalił ile wlezie :D 

Odwaliłem ostatnio partyzantkę, rozmontowałem wentylator pokojowy, żeby zrobić statyw :D Nie chcę kupować nowego, jak już się zdecyduję, to kupię jakiś porządniejszy, na razie sprawdzam, czy to w ogóle ma sens. Obserwowanie nieba i przyrody jest nawet ciekawe :great:

Rano zrobiłem zdjęcie Lunie na bezchmurnym niebie :D I druga fota zbliżenie z lornetki na statywie :D Robione telefonem więc jakość mizerna. Może kiedyś zainwestuję w jakiś lepszy sprzęt do fotografowania i statyw, kto wie :D 

b.thumb.jpg.557e7ef3254658db02697022b20da67d.jpg

a.jpg.7d29690a02e9f0850dad610012c5262a.jpgd.thumb.jpg.a5332484d5885c0fc338768c926b916f.jpg

e.thumb.jpg.4a9bfc9adf9b01c5e691900592f32f34.jpg

Na zdjęciu wygląda słabo, na żywo jak patrzę dużo lepiej :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rolosz 2.0

@Liber8 majstersztyk z tą lornetką. ;) Teraz możesz obserwować niebo i uprzedzić latających intruzów ;) Dawno temu już pisałem na forum, że mieszkam niedaleko poligonu 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lunaa@JERZY62, zgadzam się :classic_smile: Obecny niebieski jest zrównoważony i przyjemny :classic_biggrin: Wściekły niebieski byłby nie do przyjęcia :classic_biggrin:

Jaskrawy intensywny niebieski, przykłady (jeszcze gorszy od wściekle czerwonego):

000042645888b783.jpg

AURORA-SABER.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rolosz 2.0
W dniu 7.07.2018 o 15:29, JERZY62 napisał:

Ktoś tu mówi o pizzy, chodzi za mną pieczarkowa :105:

No za mną dziś chodziła pizza. Ale była hawajska z ananasem 🙂🙂 

@Heledore kiedy obrona? ;)

Edytowane przez rolosz 2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey lilith

Ja w pracy do 13

Po pracy jade do psychiatry

I oddać krew

A potem jade z rodzinka na hamburgery.... 🙂

a co u Ciebie?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Lilith napisał:

Co porabiacie?

Oglądam sobie zdjęcia góralek :classic_smile: Jutro będzie konkurs na miss góralek 2018 i jedna z nich wygra :classic_smile: Reszcie będzie przykro, że przegrały.

Zdjęcia kandydatek http://www.istebna.eu/mieszkaniec/news/mamy-ju-kandydatki-do-tytuou 

Moja faworytka nr. 4 (Ola). 

Też nie cierpię imprez, ale kusi mnie żeby pójść i pooglądać na żywo rywalizację :D 

Wstydzę się trochę, tyle ładnych góralek na scenie i pod sceną, musiałbym cyknąć dwójeczkę klona na odwagę i rozluźnienie :D Czuję się niekomfortowo w tłumie i tyle. 

Aleksandra ma wygrane więc nie ma po co iść :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.