Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam;) . Ale dziś pospałem. Rozpusta normalnie :lol: .

przespał 40 minut w ciągu tygodnia.

zaiste,rozpusta

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, ja ostatnio też nadrabiam. Wczoraj mi się perełkę udało upolować:

http://www.filmweb.pl/film/Mother-2017-760272

Ostatnio mam fazę na byle jakie kino i po prostu zasysam horrory i scifi jak leci, bez czytania recenzji, byle coś na lapku leciało. Jak po 20 minutach seansu nie będzie "chemii" to po prostu kasuję i odpalam następny. I tym razem chemia była. Oj była!

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, opierdalando pełną parą :mrgreen: .

Odpaliłem jakąś playlistę na yt z tutorialami odnośnie używania oświetlenia błyskowego w studiu foto, ale ciocia prokrastynacja trzyma za gardło i nie chce mi pozwolić sięgnąć po aparat. Poza tym te guziczki tak ciężko chodzą! :twisted:

Tak więc lezę z kawą i obserwuję jak miły pan foci jakieś bozi ducha winne dziewczę i przekonuje mnie, że to takie proste :lol: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy dni laby, oczym wy mowice ja już dziesięć lat labuje, no może z małymi przerwami. No tak w tych dziesięciu może było 1,5 roku pracy, ale za to ciężkiej. Teraz mam zamiar to zmienić i iść do roboty. Najperw sucha zabudowa a potem do Norwegii chciałbym się nauczyć stawiać domy z drewna. Grunt to entuzjazm jak go tam nie znajdę to pierdolne ta robotę w kąt. Kto wie może kiefys usłyszycie w tv że mnie ściągają z Nanga Parbat albo k2 :mrgreen:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych rzeczy to mogę wam tylko gumę Mambe zaproponować :o albo inaczej, najpierw w trójkę postawimy chałupe dla mnie, a potem zrobimy pokolei dls każde go z was :yeah:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68 - cały proces przygotowywania odbiera mi apetyt. Dlatego wole kupować gotowe. Z drugiej strony mogłabym kogoś zaprosić ale nie wiem czy z powodu grypy nie straciłam smaku i dobrze przyprawiłam itp. W sumie brak lub nadmiar soli nie spowoduję u nikogo wizyty na oddziale intensywniej terapii, chyba. Aż tak pewna swoich umiejętności kulinarnych nie jestem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magic wolf, lenistwo level pro. I jak na dystymika przystało wkurw że czas marnuję zamiast go jakoś sensownie wykorzystać.

Ale po co, w końcu memy w necie ciekawsze! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem fotografem tylko przed popotopowym :105:

Wierz mi że starszego ustrojstwa niż moje ukochane pstrykadło nie masz! :D

Kalebx3 Gorliwy[/b], znam ten ból towarzyszący pracy w weekendy. Ale jak trza to trza :-| .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przespał 40 minut w ciągu tygodnia.

zaiste,rozpusta

:cry: boże sypiasz gorzej niż ja.

To był dżołk :pirate:

mój sen to 3-6 godzin per noc. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, zenka zajechałem po miesiącu użytkowania. Ale z obiektywu od niego dalej korzystam z cyfrowym body. Nie jest to demon ostrości ale do portretu jak znalazł ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, każdy zenek jest stary, ciężki i ruski!

Chociaż radzieccy uczeni z Krasnogorska przygotowują się do wydania nowych "kultowych" zenków:

https://www.spidersweb.pl/2017/08/zenit-bezlusterkowiec.html

Eee, rdzy na nim nie widać ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.