Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

A listę chorób, którymi można można się zarazić na basenie chcecie? :mrgreen:

Nie no żartuję, przyjemnego pląsania w basenie życzę Lilith.

Fotorelacja z kąpieli by się przydała :hide::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, a wyobraź sobie Ganges... :pirate: W tym, to bym się na pewno nie wykąpała :mrgreen:

Czyściutko tam mają :pirate:

[attachment=0]comment_ZYGEen0LzYqLwtIr3lol51HchudYmBOL.jpg[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupka, raz albo dwa razy na tydzień można pojeść niezdrowo :D A cukrzyce, raki, nadwagi, nadcisnienia niech się pałują, nie damy im się 8)

Lilith jacuzzi polecam. Może By Ci pomogło? Bo normalnie mozna miec za free tylko grochu trza się najpierw najeść.

:lol::lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, że wanny z hydromasażem są tak "tanie" :shock:

Tzn myślałem, że takie cudo będzie kosztować z 50 000, a tu się okazuje, że za 2 000 można przyzwoitą wannę kupić :D No wiadomo, że 2 tyś to też dużo, ale jest to kwota w zasięgu przeciętnie zarabiającego Polaka.

np. http://allegro.pl/wanna-z-hydromasazem-z-parawanem-spa-mo-w01-kabina-i7089568028.html#thumb/1

A jak ktoś remontuje łazienkę, to wystawia używaną wannę, są też aukcje z wannami w super stanie za 1 000, coś czuję, że w przyszłości taka wanna będzie mnie masować :pirate::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podświetlanych desek klozetowych.
Ale desski podświetlane nie widziałam idę obejrzeć

Kurde też nie słyszałem o podświetlanych deskach klozetowych :mrgreen: Jestem zacofany technologicznie, 15 lat temu człowiek ogarniał technologię, a teraz to uciekło do przodu i zostałem w tyle :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, mam telefon Xiaomi. Może zrobią kompatybilny klozet. Mogłabym wtedy zainstalować jakąś apkę, która by mi włączała rano podgrzewanie deski, coby mi moje cztery litery nie marzły

Też mam Xiaomi ;);) A kompatybilne podgrzewane klozety to już pewnie są w produkcji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, musze to powiedzieć publicznie, żeby mieć pewność, że wszyscy to przecyztają. Przekroczyłaś wszelkiej granice przyzwoitości na Facebooku. Nie chcę utrzymywac z Tobą jakiejkolwiek znajomości. To wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, nie interesuje mnie powód. interesuje mnie to, żeby teraz mąż sie ze mną nie rozwiódł i nie uciekł potencjalny pracodawca oraz znajomi, których lubię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.