Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o detektywie..

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Bywasz infantylny, dziecinny, czasem wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia, ale jesteś zabawny, sympatyczny, czasami poprawiasz człowiekowi humor z rana, nie da się Ciebie nie lubić, bez detektywamonka to forum nie byłoby takie samo. :P

Dlatego otrzymujesz mono-facepalma, a nie tripple facepalma za swój temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja opinia nie będzie obiektywna, bo bardzo Cię lubię Monku ( niekoniecznie za to, że jesteś prawiczkiem, ale to przemawia na Twoja korzyść w moich oczach :great: )

Owszem, zakładasz sporo tematów ( nawet więcej ode mnie, ale nie zamierzam się z Tobą ścigać ), ale myślę, że wynika to z wrodzonej ciekawości świata oraz potrzeby zaistnienia w społeczeństwie.

Jesteś oczytany, znasz się na zoologii, masz swoje zdanie w pewnych kwestiach.

Jesteś życzliwie nastawiony do ludzi, wiadomo, że nikomu nie dokopiesz ani nie sprawisz przykrości, co świadczy o empatii.

Masz swój niepowtarzalny styl wypowiedzi ... mnie np.bardzo podobało się podawanie wieku przy osobach, o których wspominałeś, bo to w pewien sposób wyróżniało Twoje wypowiedzi od innych.

I co bardzo ważne ... potrafisz cieszyć się z drobnych rzeczy i przyjemności ... można powiedzieć, że żyjesz chwilą :great:

W przeciwieństwie do wielu innych osób zmagających się z zaburzeniami psychicznymi prawie nigdy nie narzekasz, sprawiasz wrażenie pogodzonego z życiem.

Nie wyobrażam sobie tego miejsca bez Ciebie 8)

PS Wybaczam, że zgapiłeś pomysł na wątek ode mnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, ja średnio Cię kojarzę, ale, z racji upodobań politycznych, cenię i szanuję. Normalność jest bowiem w cenie. :great:

(i jestem nieco przerażony tym, w którą stronę zmierza wątek "Poznajmy się" :>)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niejednokrotnie Twoje tematy i posty poprawiały mi humor. Jesteś nieodłączną częścią Forum i podobnie jak Dark Passenger uważam, że to Forum nie byłoby bez Ciebie takie samo ;)

nic dodac nic ujać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz prawie wszyscy się w samych superlatywach wypowiadają, a w praktyce detektywmonk jest nieustannie sekowany na forum, o czym już niejednokrotnie pisałem.

Uważam, że masz ciekawe zainteresowania, czasami zdarza Ci się założyć temat nie tam gdzie trzeba lub jakoś nie bardzo związany z myślą przewodnią forum (cokolwiek to znaczy). Jesteś dobroduszny i niekłótliwy. To forum bez Ciebie byłoby całkiem inne, gorsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, o ja ... aż się zarumieniłam :oops::oops::oops:

Cóż za wyróżnienie ... nie spodziewałam się :roll:

Ale co racja, to racja ... wymietlibyśmy swoimi postami całe foro :lol::lol::lol:

-- 25 lut 2015, 20:42 --

Dark Passenger, ale jest pewna różnica, jak ktoś sam o czymś pisze, a jak mu się to wytyka paluchem :nono:

To jest specyficzne miejsce i trzeba mieć na uwadze uczucia innych userów. Poza tym, nawet jak o tym pisał, to nie znaczy, że wszyscy o tym czytali, a już nowe osoby nie muszą wcale o tym wiedzieć, bo na kija im ta wiedza ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.