Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

devnull

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, też fakt :D Zresztą w codziennym życiu jesteśmy w wielu płaszczyznach oceniani, a ludzie robią afera bo ktoś się komuś nie podoba i to napisze. :bezradny:

zaraz umrę ze śmiechu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, też fakt :D Zresztą w codziennym życiu jesteśmy w wielu płaszczyznach oceniani, a ludzie robią afera bo ktoś się komuś nie podoba i to napisze. :bezradny:

Tak? I co, podobają Ci się takie oceny? Mam na myśli oczywiście negatywne. Nie reagujesz w żaden sposób gdy jesteś krytykowana albo chociaż nie masz nic przeciwko rzucaniu krytyki na Twój temat, szczególnie publicznie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zjadłem spaghetti z sosem "Ognista salsa". Jest to kolejny raz, kiedy sos z ananasem zawiódł moje kubki smakowe. Zdecydowane "NIE" dla dalszych eksperymentów z produktami "Mikado".

Tym oto postem zakończmy tą dyskusję :D Dobre posumowanie.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, no nie wiem, ja w codziennym życiu raczej nie mówię komuś, że jest brzydki, ma za duże usta, uszy, nos, pokrzywioną postawę czy tyłozgięcie macicy. Jeśli coś/ktoś mi się nie podoba, a nie doznałem żadnej krzywdy od danej osoby, to po cholerę ranić ją w jakikolwiek sposób? A to forum powinno chyba uwrażliwione na takie kwestie szczególnie. No ale ja już jestem starym piernikiem, nie ogarniam całej tej gimbazy. :roll:

Poza tym, forma też się liczy. Można przekazać pewne rzeczy w bardziej cywilizowany sposób.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lojantka, tak mam mechanizm wyparcia poza tym, że nie rozumiem większości twoich postów. Pozdrawiam.

-- 31 sty 2015, 17:32 --

slow_down, nie, nie mam nic przeciwko i skończcie z tą delikatnością.

Jak (chyba) wiesz, to jest forum dla ludzi mających problemy na tle psychicznym i dlatego też nie każdy tutaj ma wypracowany taki mechanizm wyparcia. I wypadałoby to uszanować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aż się nie chce czytać tego wątku. Nie pamiętam żeby w poprzednich edycjach konkursu było tyle chamstwa.

Ponieważ to forum od tego czasu rozwinęło się nie w tę stronę co miało. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś na obozie była taka zabawa w selekcję/survival, znaczy dupa nie zabawa bo jakiś niedoszły rambo tyrał nas jakbyśmy do Wietnamu lecieli, wielu sobie odpuściło sprawdzenie się za to ochoczo stworzyło grupę gapiów prześcigających się w żartach i ocenie 'wsytępu' śmiałków, strasznie mnie to wkurwiało

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, to po cholere ten konkurs jak krytykowac wygladu nie można. Przeciez nikt nie pisze kto brzydki a przyznaj,ze same piekne nie sa:F

Słyszałaś, żeby ktoś z jury w trakcie wyborów miss świata ogłosił publicznie, że nie podoba się mu dana kobieta dlatego, że ma za duży nos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi