Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o trójkątach ?

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Toż właśnie teoria mówi, że to niepodobanie to zwykły blef.
tzn udaje, że sie nie podoba, a sie podoba ? zbyt zawiłe dla mnie, moze nie jestem dosc stara na takie zagrywki :mrgreen:

-- 06 sty 2015, 21:11 --

No właśnie, nie wyobrażam sobie być w jednym pomieszczeniu nago z innym nagim mężczyzną.
a w saunie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek, z którego się dowiedziałam, że Candy14 przytyła 3kg., Hans chętnie by się zaspokajał oglądając lesbijski seks na żywo, a Arasha nie ustanie w trolowaniu niezłego kiedyś forum kolejnymi wątkami, w których nie wiadomo o co seks chodzi i nie dowiemy się, bo ona sama nie wie.

Bezcenne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha jak tak sobie Ciebie czytam to mam wrażenie, że jesteś moją zaginioną siostrą bliżniaczką nawet to samo miasto. Musimy się kiedyś spotkać :D

Znaczy że też chce wiedzieć kto z kim i jak? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek, z którego się dowiedziałam, że Candy14 przytyła 3kg., Hans chętnie by się zaspokajał oglądając lesbijski seks na żywo, a Arasha nie ustanie w trolowaniu niezłego kiedyś forum kolejnymi wątkami, w których nie wiadomo o co seks chodzi i nie dowiemy się, bo ona sama nie wie.

Bezcenne ;)

Zgadza się, czasem się nawet zastanawiam jakby to było być kobietą i kochać się z inną kobietą. Nikt tak dobrze nie zna kobiecego ciała jak druga kobieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

refren, skąd wiesz?

Po prostu, oczywiście czysto teoretycznie, wydaje mi się, że jeśli mężczyzna ma doświadczenie z kobietami i, że tak powiem, ciekawość poznawczą, to może dojść do lepszej znajomości kobiecego ciała i kobiecych reakcji niż niejedna kobieta. Tak samo jak, sorry za porównanie, ginekolog lepiej się zna na pochwie niż jego pacjentka.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, przecież każdy na tym forum wie że prowadzisz baze danych i musisz wszystko wiedzieć. :mrgreen: A to że mało Cię obchodzi co pisze to stfu i problem solved. ;)

:nono:

Myslisz , że nikt nie zauważy? :evil:

Jak bym tak myślał to bym nie napisał. :mrgreen: Skoro jesteś na forum to będę grzeczny. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

refren, skąd wiesz?

Po prostu, oczywiście czysto teoretycznie, wydaje mi się, że jeśli mężczyzna ma doświadczenie z kobietami i, że tak powiem, ciekawość poznawczą, to może dojść do lepszej znajomości kobiecego ciała i kobiecych reakcji niż niejedna kobieta. Tak samo jak, sorry za porównanie, ginekolog lepiej się zna na pochwie niż jego pacjentka.

;)

No właśnie, z akcentem na "niejedna", a ja myślę wielkoskalowo, z wyciągnięciem średniej znajomości dla obu płci. Taki ginekolog to się uczy 6 lat na studiach, potem z 10 na specjalizacji, a i tak stale media donoszą, że ten czy tamten się nie zna na rzeczy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie byłem w saunie z 20 lat, ale nie pamietam żeby na golasa ktoś łaził. Jakbym miał iść to bym się nie czuł komfortowo nago, nawet z dużą fujarą.
No jak ktos sie zakrywa normalnie recznikiem i nie eksponuje zbytnio to dla mnie jest oki, za to nie lubie byc narazóna na jakies demonstracje.

Zgadza się, czasem się nawet zastanawiam jakby to było być kobietą i kochać się z inną kobietą. Nikt tak dobrze nie zna kobiecego ciała jak druga kobieta
Niby tak, ale kazda kobietka ma swoje własne preferencje, no i po kobiecie nie widac od razu podniecenia jak po facecie, trudniej rozgryżć co jest dla niej przyjemne a co nie. Meżczyźni sa łatwiejsi pod tym wzgledem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi