Skocz do zawartości
Nerwica.com

WENLAFAKSYNA (Alventa, Exyven, Efectin ER, Efevelon SR, Faxigen XL, Faxolet ER, Lafactin, Oriven, Prefaxine, Symfaxin ER, Velaxin ER, Venlafaxine Aurovitas/ Bluefish XL, Venlectine)

Miss Worldwide

Rekomendowane odpowiedzi

Po zwiększeniu wenli do 300 mg w ogóle nie spałem dlatego po paru dniach zjechałem z powrotem do 225. 

Być może to z powodu zawirowań związanych ze zmianą pracy od tygodni zmagam się z lękiem i napięciem, myślałem że to z powodu nadmiaru fluoksetyny więc ją obniżyłem, dałem sobie też spokój z olanzapiną z różnych powodów. Niedługo zacznę nową pracę i zależy mi żebym na początku nie wyszedł na dzikusa i dziwaka.

Trochę żałuję że nie toleruję już tak dobrze wyższych dawek wenlafaksyny, być może za niedługo będzie powód żeby spróbować ponownie duloksetyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jestem po wizycie u psychiatry...

Po 10latach niestety effectin w dawce 150er zaczyna słabiej działać, czuje efekty  jakbym odstawiał lek, Brain zaps, jakbym miał kaca itp. zaczął się problem z wyjazdami w nowe miejsca... Pracuje w systemie zmianowym...

Na początku doktor chciał zwiększyć mi dawkę, ale w ostatecznym rozrachunku plusów i minusów, dostałem pregabaline 75mg... Mam brać przed spaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Jak poczujesz smyranko gdy będziesz skręcał oczami to to to.

W sumie :D Nigdy o tym nie myślałem w ten sposób, w sensie nie wiązałem brain zapsów z ruchem oczu, ale faktycznie tak jest właśnie jak się skręca oczy.

Jak biorę grzecznie to nie mam zapsów. Jak nie wezmę jeden dzień to mam na wieczór delikatne. Jak nie wezmę dwa dni to już bardziej. Powyżej czterech nigdy nie wytrwałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

W sumie :D Nigdy o tym nie myślałem w ten sposób, w sensie nie wiązałem brain zapsów z ruchem oczu, ale faktycznie tak jest właśnie jak się skręca oczy.

Jak biorę grzecznie to nie mam zapsów. Jak nie wezmę jeden dzień to mam na wieczór delikatne. Jak nie wezmę dwa dni to już bardziej. Powyżej czterech nigdy nie wytrwałem.

No ja dziś nie brałem i nie mam żadnych zapsów. Przy chorobie nie brałem 3 dni i też nie kojarzę takich efektów. Jutro więc też nie wezmę i sprawdzę.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi