Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Wolfx, Jacku... nie słyszałach na żywo, że tako szwarno ze mie dziołcha...

Carica Milica, Dziękuję za komplement. Opaliłam się w zeszłym tygodniu, byłam na Djerbie tydzień czasu 8):smile:

A Ty te włoski to masz naturalnie kręcone? Taki piękne kręciołki... zawsze chciałam mieć sprężynki.

Candy14, Kaju... zawstydzasz. Za Tobą też się każdy ogląda... i te Twoje nogi... ja takich nie posiadam niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smarterchild, ja nie z tych jak to określają "solarówek". Trochę mam karnację ciemną, słońce szybko mnie opala do pewnego momentu i uwierz... nie przesadzam. Mam kancerogenny organizm i mam na uwadze rozsądne korzystanie ze słońca. Nigdy w życiu nie schodziła mi skóra.

Dziękuję za troskę Twą, to miłe :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smarterchild, ja nie z tych jak to określają "solarówek". Trochę mam karnację ciemną, słońce szybko mnie opala do pewnego momentu i uwierz... nie przesadzam. Mam kancerogenny organizm i mam na uwadze rozsądne korzystanie ze słońca. Nigdy w życiu nie schodziła mi skóra.

Dziękuję za troskę Twą, to miłe :smile:

Monika w takim razie przepraszam, ze tak moglem pomyslec choc tak nie pomyslalem. Widze, ze jestes swiadoma zagrozen wynikajacych z nadmiernego opalania wiec moja troska o Ciebie jest zupelnie niepotrzebna :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smarterchild, Oj... nic się nie stało :D Nie przepraszaj :D

Fajnie też opala się leżąc w cieniu, wiaterek wtedy opala ciałko. Na słońcu niezdrowo jest prażyć się w godzinach szczytu.

Ja lubię np. spacerować przybrzeżnie, wchodzić co chwilkę do wody i smarować się zarówno przed jak i po opalaniu.

W ogóle skóra opalana regularnie jest wysuszona i szybko starzeje się. Mam 41 lat i mam świadomość, że jeśli przeginałabym z opalaniem to za jakiś czas będę wyglądała jak pomarszczona figa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika* wiem, ze zabrzmi to dziwnie i calkowicie oderwane od tematu ale jak sie kogos kogos kocha to wszystko jedno czy ta osoba wyglada jak pomarszczona figa czy kobieta po nastu porodach i piersiach po kostki.

Takie rzeczy sie po prostu kocha. Czas nie ma znaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smarterchild, Miło, że tak myślisz... niektórzy kochają kogoś za coś... za wygląd, za to jak ktoś wygląda, a nie za to, co sobą reprezentuje. Modne kiedyś stwierdzenia czy powiedzenia "z pięknej miski się nie najesz", "z brzydkiej nie smakuje" funkcjonują obecnie...

Każdy ma inne, swoje priorytety... tego nie zmienimy.

Jeśli ktoś o siebie dba... myślę, że nie ma w tym niczego złego.

Twoja kobieta musi być z Tobą szczęśliwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja byla kobieta okazala sie niedojrzala osoba, ktora mnie wykorzystywala przez caly okres trwania zwiazku bazujac na moim przekonaniach i wierzeniach, ze zwiazek to wspolne zycie i pomoc a na sam koniec powiedziala ze zycie mamy tylko jedno. Zaufanie i szczerosc to fajna rzecz ale ze smutkiem musze powiedziec, ze nalezy te emocje zmaterializowac w taki sposob jak materializujemy chec wzbogacenia sie na gieldzie. Nie wiesz czy stracisz czy zyskasz ale ryzyko plajty trzeba zminimalizowac.

Twoje powiedzenia sa dla mnie nieznane, byc moze faktycznie gdzies tam funkcjonuja ale nie wydaje mi sie, zeby kobieta czy mezczyzna, ktory dociera w okolice 40 mogl tak myslec. Co nie oznacza, ze nie nalezy o siebie dbac. Tu sie zgodze z Toba, to fajna rzecz, podobac sie komus. Konkretnej osobie uscislajac :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smarterchild, Oj, to bardzo przykre co Cię spotkało :(

Mam nadzieję, że spotkasz jeszcze swoją połówkę.

Związek to też zaufanie, takie bezgraniczne zawierzenie.

Nie wiem czego zabrakło w Waszym związku, każdy ma swoje potrzeby, ale myślę, że może zaangażowania, otwarcia na drugą osobę. Nie mam na myśli tutaj Ciebie bo przecież każdy ma swoją prawdę. Prawda też jest taka, stwierdzam z autopsji, że egoizm, z wyłączeniem tego zdrowego psuje wszelkie związkowe relacje.

Wolfx, żartujesz chyba :P

detektywmonk, Oj Ty podrywaczu, komplemenciarzu jeden :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Wiesz czasem facetowi się wydaje że taki super hiper i w ogule i nic nie jest go w stanie zaskoczyć,a czasem się może zdziwić okrutnie ;)

Monia sexapil ,elokwencja,brak pruderi,inteligencja jest wiele rzeczy którymi kobieta może zaskoczyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja byla kobieta okazala sie niedojrzala osoba, ktora mnie wykorzystywala przez caly okres trwania zwiazku bazujac na moim przekonaniach i wierzeniach, ze zwiazek to wspolne zycie i pomoc a na sam koniec powiedziala ze zycie mamy tylko jedno. Zaufanie i szczerosc to fajna rzecz ale ze smutkiem musze powiedziec, ze nalezy te emocje zmaterializowac w taki sposob jak materializujemy chec wzbogacenia sie na gieldzie. Nie wiesz czy stracisz czy zyskasz ale ryzyko plajty trzeba zminimalizowac.

Twoje powiedzenia sa dla mnie nieznane, byc moze faktycznie gdzies tam funkcjonuja ale nie wydaje mi sie, zeby kobieta czy mezczyzna, ktory dociera w okolice 40 mogl tak myslec. Co nie oznacza, ze nie nalezy o siebie dbac. Tu sie zgodze z Toba, to fajna rzecz, podobac sie komus. Konkretnej osobie uscislajac :).

hEJ, bardzo madry wpis, dzieki wielkie za niego. Mialem podobna historie. pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi