Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Nortt,
trzeba go wywabić ciężką pracą i silną wolą

nie wątpię. :smile: ja mam kupioną gitarę, ale jakoś zabrakło wpierw czasu, a potem już zapomnialam.

a teraz mam już 19 lat i nie wiem, czy kiedykowiek się nauczę. może na studiach kogoś poproszę :)

tak będzie najprościej. marzy mi się mieć dwójkę dzieci, ja gram na gitarze i śpiewam razem z dziećmi :D

ale z tego co widzę, to ty bardziej jakiś rock lub metal ?! :D:D:D

takiej muzyki dzieciom grać nie będę :mrgreen:

Piękne marzenia. Gitara to nie skrzypce zawsze można się nauczyć grać, trzeba tylko prawdziwie chcieć.

Nie, nie tylko te dwa gatunki, lubuje się w wielu innych, nie należę do ludzi ograniczonych do garstki gatunków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unikalny, jak ładnie :105:

moim zdaniem zdjęcia mogą być uważane za nie Twoje, bo są niespotykanie dobrej jakości ;) aż miło patrzeć :105:

Dziękuje ;) Są dobrej jakości owszem, bo robiła mi lustrzanką była kobieta z dobrym obiektywem, spontaniczne zdjęcie tak nawiasem :) Nigdy się sesji od niej nie doczekałem teraz trochę żałuje, bo by się przydała :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się lepiej kolegi Alienated'a posluchaj bo sie sie zgadzam w 100%-

Co się tyczy nosa, jestem zdania, że zbyt idealnie wyważone proporcje ujmują nawet wyjątkowo ładnej osobie kolorytu. Właśnie często dopiero taki lekki dysonans sprawia, że czyjaś aparycja wywołuje w odbiorcy to "wow!" i ochotę na jeszcze!

slow motion, trust me! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, grunt to się umieć zrozumieć na migi :D

Monar, aleś wydoroślała na tej nowej fotce! ;)

Ja wydoroślałam? Hymm, to pewnie przez te ciemne włosy - ciemne włosy postarzają. :mrgreen: No i mam rozpuszczone, proste, więc pewnie to też ma wpływ na tą moją "dorosłość" na zdjęciu. Faktycznie to wyglądam tak samo jak rok temu, a nawet jak 5 lat wstecz. :P Zegar zatrzymał się. ;)

Dodałam 2 inne zdjęcia. Ciekawa jestem Waszej opinii na temat koloru moich włosów. Który do mnie najbardziej pasuje?

Bo mi się wydaje, że blond... Jestem wtedy taka niewinna :lol:

Monar, a ta fotka w wersji blond to już chyba w ubiegłym roku się tutaj pojawiła ;) Też mi się podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, to świetny pomysł, żeby poza dyskiem twardym archiwizować swoje pliki na serwerach zewnętrznych... Bo przychodzi taki moment, że komputer trzeba oddać do serwisu, a wtedy nagle zaczynamy się trząść czy aby wszystko co istotne udało się zabezpieczyć. Szczególnie z laptopami jest ten problem, bo pomimo znacznie wyższej ceny są też dalece bardziej awaryjne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, to świetny pomysł, żeby poza dyskiem twardym archiwizować swoje pliki na serwerach zewnętrznych... Bo przychodzi taki moment, że komputer trzeba oddać do serwisu, a wtedy nagle zaczynamy się trząść czy aby wszystko co istotne udało się zabezpieczyć. Szczególnie z laptopami jest ten problem, bo pomimo znacznie wyższej ceny są też dalece bardziej awaryjne...

Dokłądnie, to bardzo dobry pomysł żeby obcy ludzie i firmy dowolnie sobie przeglądali nasze prywatne rzeczy, i być może nawet je rozprowadzali dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi