Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Alienated,

juz jest wcielenie samego zła w czarnych włosach hihhi

Rzeczywiście jest wcielenie zła :!: I to takiego z samego serca wałbrzyskiego lasu :P

Kurczę, też powinienem wygrzebać coś w podobnych klimatach, ale nie wiem czy uda mi się z tego komputera do tych archiwaliów dotrzeć :mrgreen:

-- 09 mar 2012, 03:19 --

Nawiasem mówiąc, dzięki za tę sugestię dotyczącą usuwania :!:;). Człowiek uczy się całe życie... i głupi umiera ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated,

ech zawsze warto wiedziec:)

fajne te Twoje foty, metal ąz sie patrzy a Ty tylko metal czy gotyk toze a jesli tak to czy byłęś na Castelparty w Bolkowie, ja byłam kilka razy, ale ja mam blisko a klimaty niesamowite polecam:).

-- 09 mar 2012, 03:50 --

Alienated,

las nie do konca wałbrzyski ,

juz poza wałbrzyski raz bunkry pod Głuszyca a innym razem Wielka Sowa , fajna góra ze schroniskiem, gdzieś mam foot w schronisku , tylko musze poszukac i tak za bardzo mnie nie widać,

z piwem to w knajpie karnawał był, byłam ze znajomymi i tylko my mielismy przebrania a niby trzeba było sie przebrac ,ale ześmy szybko je sciagnęli, impreza była w klimatach lat 60-tych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, no coś Ty??? :shock: Te ostatnie to zdjęcia z przedziału 1996/1998, o ile pamiętam ;). Trudne pytania zadajesz jak na tę porę ;). Wychowywałem się głównie na ekstremalnych dźwiękach, ale kim naprawdę jestem, zacząłem odkrywać dopiero nie tak dawno temu... Gościem z mnóstwem problemów, o których nie sposób nawet pisać na forum ;).

W kwestii koncertów, zabrzmi dziwnie, ale zdecydowanie bardziej na miejscu czuję się w galerii handlowej aniżeli na metalowym gigu :mrgreen::twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja, o ja, jaka wylaszczona Kiya :oops: podoba mnie się! A Alienated na tych ostatnich to prawie jak Trent Reznor :shock: czyli absolutnie nie ma na co narzekać :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja, o ja, jaka wylaszczona Kiya :oops: podoba mnie się! A Alienated na tych ostatnich to prawie jak Trent Reznor :shock: czyli absolutnie nie ma na co narzekać :twisted:

idle, dziekuję ;). Młodej koleżance również wydaje się niczego nie brakować, więc nie rozumiem skąd te ciągłe narzekania :!:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, jak na Ciebie patrzę to budzą się we mnie takie uczucia, o których nie powinnam mówić, jako, że jestem w związku :mrgreen::twisted:

Łagodnie mówiąc masz ten typ urody, który pobudza zawsze wiele strun w mojej psychice i w moim poczuciu męskiej estetyki.

Czyli krótko mówiąc... miauuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle,

ja tam próbowałam juz tej wprawy cwiczyłam i ni chu, chu,z tą kreska na kórnej powiece lipa po całosci i tyla,

idle,

kurde zadroszcże ci tej kreski, że umiesz , a ty wybierz sie na porzadna terapie grupowa w zwiazku z ocena własna, grupowa dlatego zebyś podlegała ocenie innych i jednoczesnie nauczyła sie dobrego potrzegania siebie, bo Ty sliczna dizewczyna jestes i skoro tyle ludzi ci to mowi to cos jest na rzeczy, raczej tylu ludzi nie kłamie i wniosek jeden ty masz zaburzona ocene własnej osoby,

Vett,

Ty roche sie postaw tym rodzicom mimo wszystko i zacznij sie udzielac towarzysko zebys za kilkanaście lat mogła sobie takie foto grupowe wrzucic na jakies forum jak ja,

to było z kolorowych jeziorek , pod Marciszowem , niedaleko Jeleniej Góry, jeszcze tam były piaski na , których sie skakało fajnie i zjezdzało, ludzie oczywiscie poszli skakac po tych piaskach i sie fajnie bawili a ja nie poszłam bo dostałam lęku dużego, ze coś się stanie i wszyscy mnie ciagneli chodź i chodź a ja nie , a później moj kumpel Szymon ten co na drzewie stoi podszedł do mnie i powiedział Asia czemu z nami nie poszłaś skakać, było super żałuj a ja na to ze sie boje i nie poszłam i tyle i żeby mnie na nerwach nie grał, oczywiście żałuje do tej pory ze nie poskakałam, dwa razy byliśmy na jeziorkach i piaskach ,ale ja mam foto z jednego wypadu z drugiego ma moja Monia,

bałam się,ze te piaski się załamią i mnie przysypią :?:?:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., taak! :great:tahela, ludzie z forum widzieli mnie tylko na przerobionych zdjęciach, a ludzie z reala, cóż, na żywo, więc oni wiedzą lepiej. Widać jestem brzydka, no trudno, ktoś musi być. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i bardzo dobrze, ona jedyna jest do ludzi ... matko, jak sobie przypomnę siebie sprzed roku to mi się płakać chce, a przecież teraz wcale nie wyglądam lepiej niż chodząca katastrofa :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi