Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, To zaleleży od tego, jak na to spojrzeć :P Troche chlania, trochę ćpania - ogólnie rzecz biorąc tygodnie sukcesywnego staczania się ... (jednak da się stoczyć jeszcze bardziej :D) No ale ostatnio podjąłem pewne dobrze rokujące działania, tak więc być może jest jeszcze dla mnie nadzieja ;) No ale nie będe się zbytnio rozpisywał ... :P

Tak zagadałem (w zasadzie nie wiem czemu ... :P) oznajmić, że jeszcze dycham ;) W ogóle to konto zakładałem na szybko (niedługo postaram się o jego zablokowanie :P), wpisując maila na chybił trafił, więc gdyby jakiś człowiek napisał do Was zaniepokojony, że otrzymuje wiadomości z portalu nerwica.com, to wyjaśnijcie mu całą sytuacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Nie jest konieczna ;) Widzisz, i to jest spory błąd w procedurze zakładania nowego konta. W wyniku tego natrętni spamerzy - jak przykładowo Amfce (nie żebym sam do takowych należał :D) - nie muszą się nawet silić na zakładanie nowych maili :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, A kto powiedział, że wróciłem ? :P Wpadłem tylko na chwilkę przejazdem :D

-- 08 sty 2013, 02:57 --

xyzxyzxyz, Wydaje mi się ,ze kiedyś była, chyba założę jutro konto z ciekawości :P

Lepiej nie. Jeszcze zaczniesz z niego prawić sobie komplementy (Gdyby Tomcio nie wyrabiał :P Chyba, że chłopak jest nie do zdarcia ? :D), odpowiadać na własne posty, prowadzić zawiłe monologi i masz - rozdwojenie jaźni gotowe :D Także lepiej nie ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurrrwa mać! niemożliwe :mrgreen: ja dzisiaj po 4 żubrach, w sumie od 4 dni w tym tempie lecę. Za twoje zdrowie to teraz mogę co najwyżej przepić colą, bo nic innego w tej chwili nie mam :D .

-- Wt sty 08, 2013 4:10 am --

xyzxyzxyz, więc kim jesteś ?

On jest drobną częścią tej siły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurrrwa mać! niemożliwe :mrgreen: ja dzisiaj po 4 żubrach, w sumie od 4 dni w tym tempie lecę. Za twoje zdrowie to teraz mogę co najwyżej przepić colą, bo nic innego w tej chwili nie mam :D .

Spoko, cola też da radę ;) To mówisz, że trzymasz swój nałóg w szachu ? :D

On jest drobną częścią tej siły...

Czyżbyś parafrazował "Fausta" ? ;) Ahh ten Goethe i romantycy wszelacy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za chwilę spadam, dobrze było Cię spotkać brachu :smile: .

Z nałogiem jak to z nałogiem. Było trochę "sucho" ostatnimi czasy, ale od jakiegoś czasu nadrabiam zaległości, bo chyba nie ma to większego sensu w sumie :D

Zostań "chwilę" na forum, to trochę popiszemy :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Werty, Też się cieszę ;) Widzę, że ostatnimi czasy stałeś się bardziej aktywny na forum. To dobrze ;) W "Prawiczkach" doczekałeś się niemalże fuchy przewodniego terapeuty ichniejszej "grupy wsparcia" :D

Kim byłby człowiek bez swoich nałogów ? :D Nie ma co nad tym zbytnio rozmyślać ;) Dojdzie się do przemyśleń typu "co by było, gdyby ..." i będzie jeszcze gorzej :P Także "kufel do góry" :D

Zostać na "chwilę" ? Hmm ... zobaczy się ;) Jak na razie mam zamiar wyprostować parę wątków ze swojego "dawnego" życia (mosty niby spalone, ale ciężko porzucić człowiekowi dawne "przyzwyczajenia" i budować wszystko od nowa ...), a forum jest jednak dość zajmujące, więc raczej mi w tym zbytnio nie pomoże :P No ale pozyjemy, zobaczymy. Może jeszcze kiedyś Was odwiedzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekspert_abcZdrowie, Dziękuje ;)

Cierpiący, ;)

Candy14, :mrgreen: Męża to ja już miałam i za następnego dziękuje :mrgreen: (przynajmniej jak na razie ;) )

Pitu nie ma sprawy... tylko musisz sanie i konie załatwić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi