Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Luktar, na zdjęciu tego nie widać ;) Wiesz, dużo też zależy od tego w jakim kobieta jest wieku... Bo w przypadku młodej dziewczyny może to być rzeczywiście dość frustrujące... Ale przyczyna powstawania takich wyraźnych worków pod oczami może także być bezpośrednio związana z naszym samopoczuciem... Sam tak często mam, że aż po prostu czuję jak mi twarz wydaje się wprost spływać w chwilach kryzysu... W każdym razie, w mojej opinii, takie worki pod oczami sugerują, że mam do czynienia z osobą, która już czegoś w swoim życiu doświadczyła... Przez co z kolei skłonny jestem ją obdarzyć większym szacunkiem...

Rozumiesz coś z tego??? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated ja rozumiem !! :D że ludzie z worami pod oczami budzą w Tobie większą sympatię. :mrgreen:

-- 29 lip 2012, 16:18 --

no właśnie piszę, że na zdjęciach tego tak nie widać, chociaż czasem i na zdjęciu widać... to wkurzające... :bezradny:

-- 29 lip 2012, 16:19 --

poza tym ja specjalnie do zdjęcia się przymierzam, by nie było widać tych worków. mam swoją technikę. ;)

-- 29 lip 2012, 16:20 --

+ makijaż.

-- 29 lip 2012, 16:20 --

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, rozumiem co do mnie mówisz :) Tak, trochę przeżyłam. To widać w realu. Ale staram, się akceptować siebie taką jaka jestem. Mam inne priorytety w życiu niż perfekcyjny wygląd.u mężczyzn nie przeszkadzają tego typu "niedoskonałosci". Niestety kobiety czują się napiętnowane wyidealizowanym wizerunkiem kobiety, które spotyka się na każdym kroku.

-- 29 lip 2012, 16:32 --

Przepraszam za gramatykę. Piszę z doskoku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, cieszę się, że potrafisz to zrozumieć :mrgreen: Ale jeśli chodzi o zdjęcia, niestety po przekroczeniu pewnej granicy wieku wszelkie "niedociągnięcia" w kwestii urody stają się bardziej widoczne niż byśmy sobie tego życzyli, i czasami bez retuszu ani rusz :P ... Tak więc wszystko jeszcze przed Tobą, młoda koleżanko ;)

Może zdradzisz nam tajniki tej swoje techniki, hę ;) Potrzaskamy kilka "samojebek" na próbę, czy to w ogóle się sprawdza;)

Jeśli makijaż to tylko corpse paint ;) Choć też już od dawna nie wypada :P

Luktar, grunt żebyś to Ty komfortowo czuła się sama z sobą... Z tą perfekcją, jeśli o wygląd chodzi, to bym tu nie przesadzał ;) Dobrze jest posiadać umiejętność podrasowania tego i owego, ale takie wręcz lalki o nieskazitelnej urodzie jakoś zupełnie mnie nie ruszają :bezradny:

A faceci też przejmują się swoim wyglądem ;) Są tacy, którzy rzeczywiście starzeją się z klasą, ale innym upływ czasu wydaje się ewidentnie szkodzić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Be_strong, sprawiłaś że się zawstydziła. Muszę przyznać, że na co dzień zajmuję się sztukami plastycznymi, filmem i dźwiękiem. Studiuje te kierunki od 6 lat. Także trafiłaś celnie. Be_strong a Ty czym się zajmujesz? Wydajesz mi się bardzo wrażliwa (ale to akurat normalka na tym forum:).

Alienated, a jakie dziewczyny lubisz ;)

-- 29 lip 2012, 20:59 --

Be_strong jak patrzę na Twoje zdjęcie to wydajesz mi się bardzo ciepłą osobą. Aż bym Cię przytuliła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, "niestety" czasem widzę za dużo..

zbyt mocno czuję..

jak w tej piosence Bartosiewicz...

czym się zajmuję?

będę lekarzem weterynarii

jeśli mi się poprawi..

a zawstydzać się nie masz czym..

ja prawdę piszę

---------------

akurat teraz przytulak cholernie by mi się przydał :(

szczególnie, że rączka boli :why::why::why:

--------------

dobra, nie robię offtopu