Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie miłe słowa :))) wywołały na mojej twarzy nieśmiały uśmiech :)

dream* ładna buzia :smile:

Masz ładny kształt brwi.

dziękuję :P tak naprawdę to jedna szeroka brew wymagająca wiecznego plewienia pensetą :P ale za to mogę uformować je w dwie o dowolnych kształtach, o ile mam siłę z czym ostatnio różnie bywa... :<

dream* ślicznotka ;)

No nie?

A ludzie się podniecają jakimi Andżelinami, zamiast wejść na nerwica.com gdzie fajne babki bez fotoszopa i chirurga. :D

wielka szkoda, że psychiki nie da się tak zfotoszopować. tu zastosować maskę, tam pędzel "usuń", dodać do postrzegania gradienty szarości zamiast silnych kontrastów... bo co z tego, że fajne babki jak z psycho-dysfunkcjami? :(((

inna kwestia, że przy zaburzeniach w których dużą rolę pełni samoocena, często selekcja zdjęć czyni cuda większe niż fotoszop, więc nie warto ufać we wszystko co widać bo to tylko czyjaś najlepsza wersja na pokaz. Moim zdaniem, niestety na żywo wyglądam mniej korzystnie niż na tym zdjęciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inna kwestia, że przy zaburzeniach w których dużą rolę pełni samoocena, często selekcja zdjęć czyni cuda większe niż fotoszop, więc nie warto ufać we wszystko co widać bo to tylko czyjaś najlepsza wersja na pokaz. Moim zdaniem, niestety na żywo wyglądam mniej korzystnie niż na tym zdjęciu.

No wlasnie zdjecia z kamerki to sa wlasnie tego typu zdjecia, dlatego kiedy widze kogos sfotografowanego kamerka to momentalnie zaczynam byc sceptyczna, ale w twoim przypadku jest tak, ze-z tego co mi sie wydaje-na awatarze tez masz siebie, tamto zdjecie nie jest z kamerki i jestes na nim tak samo ladna jak na niewyraznym na pozor "zaklamujacym" czy "zmontowanym" kamerkowym ;)

Czyli po prostu jestes ladna i tyle. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja widzę na zdjęciu smutną, ale za to naprawdę śliczną dziewczynę usmiech.gif

:shock: O moj ty panie boze, dziekuje, jezu. Chyba dobra z ciebie osoba ze jestes taka mila, dziekuje, serio, wow! :oops::uklon:

Aurora92, zgadzam się w zupełności :P

Ja nie oceniam zdjęć bo sam do przystojniaków nie należę więc nie wypada oceniać 8)

O jej :oops::oops: Na serio dzieks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oko Yono,

Zakochalem normalnie. Slicznosci. :105: To spojrzenie, te usta. Ech.... :105:

Tylko nie kasuj za szybko. :nono:

Ja nie wiem, jakis najazd pieknych dziewczyn mamy, czy co. ;) Az strach zajrze do "Ludzi.." bo czlowiek moze zawalu dostac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi