Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

socorro, jak najbardziej , tyle tylko , że nie miałabym śmiałości komuś pisać , że jest brzydki/ka bo taka nie jestem :roll:

no i wtedy ktos wrzuca fote i ma zero komentow ;)

Czyli jestem ohydny, bo za kazdym razem, gdy wrzucam fotke to 0 komentow? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można zwalić na to , że ktoś jest niefotogeniczny , ja na połowie zdjęć wyglądam jak kretynka :)

ja jak down kościelny :D ciekawe czy mam to zdjęcie jeszcze...

-- 05 wrz 2013, 22:11 --

Nie wiem, czy czasem brak komentarzy nie jest lepszy, niż dwuznaczne komentarze typu 'o rany!', 'o Jezu' (a takie kiedyś miałem), z których nie wynika czy to zachwyt, czy ból po przeżartych na wylot oczach. :P

Raz mój kumpel na innym forum wrzucił swoje zdjęcie z psami na spacerze. A że niezbyt przystojny był to jedyne komentarze były w stylu "ale fajne psy" :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, nie widzę nigdzie Twojej fotki :]

no właśnie , ja też nie :P

-- 06 wrz 2013, 11:48 --

Zawsze można zwalić na to , że ktoś jest niefotogeniczny , ja na połowie zdjęć wyglądam jak kretynka :)

ja jak down kościelny :D ciekawe czy mam to zdjęcie jeszcze...

a jak wygląda down kościelny ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy murzyn może mieć zespół Dovna ?

oczywiście że tak. zespół Downa jest aberracją chromosomową, polega na tym, że osoby z tym zespołem mają dodatkowy chromosom 21 (albo jego część). Mutacja występuje także u osób rasy czarnej, co więcej murzyni z zespołem Downa żyją nawet 20 lat krócej niż przedstawiciele innych ras z tą samą chorobą. ryzyko że urodzi się dziecko z Downem wzrasta, jeśli kobieta zachodzi w ciąże mniej więcej po 35 roku życia. gdzieś kiedyś czytałam taką hipotezę, nie wiem czy jest ona do końca słuszna, że zespół Downa u osób rasy czarnej występuje rzadziej niż u innych ras, bo związane jest to właśnie ze średnią długością życia Afrykańczyków, która jest o wiele krótsza niż przeciętna,co wiąże się z tym, że kobitki w tamtych rejonach w okolicach 30 już nie rodzą dzieci, dlatego ryzyko dziecka z Downem jest mniejsze. ale chyba jakichś większych badań na ten temat nie prowadzono, przynajmniej ja się nie spotkałam z publikacjami na ten temat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi