Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

carlosbueno, ja uważam, że chude nogi są jak najbardziej super :) Bardzo w moim guście, a ja się znam :)

rella, Carlos nie ma chudych a wyjatkowo zgrabne , dlugie nogi. Prawie jak moj facet bo on ma najzgrabniejsze :105: Carlos chyba sie nie obrazi jezeli tu wrzuce bo warto popatrzec

http://images64.fotosik.pl/96/7c23a82cab883908med.jpg

Piękne, prawie jak u mojego chłopaka!

Mushroom, Twoje też super, zwłaszcza kozaczki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

borderline.kowalsky, rzucasz się w oczy :D w pozytywnym tego słowa znaczeniu, jesteś na zdjęciu ładnie uśmiechnięta.

Piesek też charyzmatyczny :D

Bardzo dziękuję, w owym dniu gdy to zdjęcie było robione miałam na prawdę dobre samopoczucie. Każdy dobry dzień warto uwiecznić, te gorsze niekoniecznie, dlatego może i nie mam wiele zdjęć, jednakże przeglądając je zawsze wracają tylko miłe wspomnienia :)

Ophelia

Wiesz co sama nie wiem, kiedyś miałam 45 później schodziłam w dół i myślę, że w jednym 24 e drugim 26, ale głowy nie dam musiałabym zmierzyć. W każdym bądź razie tunel wielkości zakrętki od wódki, którą uporczywie noszę od jakiegoś tygodnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz, mnie wszystko korci.ale przemawia przeze mnie border:D strasznie sie pilnuje. kiedys potrafilam wejsc do lazienki i wyjsc z obcieta grzywka, bo fajnie mi wlosy lezaly, jak ide do kumpeli, ktora robi kolczyki i widze te igly nieraz przechodzi mi przez mysl, zeby cos pokombinowac. nie wspomne juz o tym, ze najlepiej to bym sie cala wydziarala.no ale do rozciagania mnie nie ciagnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

borderline.kowalsky, rzucasz się w oczy :D w pozytywnym tego słowa znaczeniu, jesteś na zdjęciu ładnie uśmiechnięta.

Piesek też charyzmatyczny :D

Bardzo dziękuję, w owym dniu gdy to zdjęcie było robione miałam na prawdę dobre samopoczucie. Każdy dobry dzień warto uwiecznić, te gorsze niekoniecznie, dlatego może i nie mam wiele zdjęć, jednakże przeglądając je zawsze wracają tylko miłe wspomnienia :)

Tak, to prawda.

Nie obrażę się jak wstawisz więcej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

borderline.kowalsky, łooo, super. :105: Miałam kiedyś tunele, nosiłam icon plugi, ale małe, na tyle, żeby wróciły do dawnych rozmiarów. Nawet wierz mi lub nie, ostatnio znalazłam stary osprzęt do rozciągania i tak myślałam czy by znów sobie nie strzelić "kolczyków" :mrgreen:

Fajnie wyglądasz :)

kiedys potrafilam wejsc do lazienki i wyjsc z obcieta grzywka, bo fajnie mi wlosy lezaly, jak ide do kumpeli, ktora robi kolczyki i widze te igly nieraz przechodzi mi przez mysl, zeby cos pokombinowac

:lol: takich eksperymentów włosowych miałam miliardy, czasem patrząc na stare fotki myślę sobie, co mnie opętało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam kiedyś tunele, nosiłam icon plugi, ale małe, na tyle, żeby wróciły do dawnych rozmiarów. Nawet wierz mi lub nie, ostatnio znalazłam stary osprzęt do rozciągania i tak myślałam czy by znów sobie nie strzelić "kolczyków"

Ja miałam kiedyś przyjemność nosić ręcznie robiony dąb. Czułam się wtedy jakbym miała chmurki włożone w uszach - takie wygodne. :smile: W ogóle to mi się wydaje, że tunele są wygodniejsze od kolczyków, w sumie to ledwo co pamiętam jak nosiłam zwykłą biżuterię ale ostro zarysowało mi się w pamięci to, że mimo iż było to złoto albo srebro to często uszy mnie bolały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi