Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Spaidermessiah, z natury tak :smile: Ale farbuję

-- 30 cze 2014, 23:35 --

Spaidermessiah, Ale jaja się zarobiły, co? Miałam rację że końcowe sekundy zadecyduja :mrgreen:

clonazepam -co najmniej 4 mg dziennie

rexetin 20 mg 1-1-0

chlorprothixen15 mg-15 mg-100 mg

propranolol 30 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dojczland!!! ;p

Algieria imho najlepszy zespół na mistrzostwach w relacji poziomu jaki zaprezentowali do renomy sowich piłkarzy, szacunek dla ich trenera i pracy jaką włożyli, a Niemcy mają dużą szansę na Francji się zatrzymać jak nie wrzucą wyższego biegu, właściwie to widzę dużo słabych punktów u nich, od ataku po obronę z zza wolnym Mertesackerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś idę kupić sobie kapelusz i megafon oranje, bo trochę odstaję od tego pozytywnie nawiedzonego społeczeństwa :D

Boże dlaczego nie ma tego w Polsce? Emeryci w pomarańczowych perukach stojący na balkonach do późnych godzin nocnych trąbiący w wuwuzele i nikomu nawet przez głowę nie przemknie myśl, żeby dzwonić na policję ze skargą o zakłócanie ciszy nocnej. Samochody jeżdżące prawie całą noc z wciśniętymi klaksonami, petardy, przystrojone ulice, uśmiechy od ucha do ucha, zero burd, dewastacji....ech... kiedy my do czegoś takiego dojrzejemy.... :105:

Szkoda, że Szwaby i Żabojady wygrały. No ale najważniejsze, że Holandia i Brazylia przeszły dalej. Co prawda Holandii będzie trudno pokonać Kostarykę, bo waleczne dzieciaki, ale będę trzymać kciuki. Teraz jeszcze czekam na Argentynę, choć Messi sam cudów nie zdziała. :D

Na Hiszpanów natomiast strzelam focha forever :mrgreen: Casillas wyprowadził mnie z równowagi, bo chyba nie zorientował się, że to już mundial, ale i tak Go uwielbiam :P

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie te mecze 1/8 to strasznie wyrównane są. To chyba dlatego, że drużyny grają strategią raczej zachowawczą i obronną :roll:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.