Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jakie masz plany na jutro?

Zebrec

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro (a właściwie dzisiaj) muszę pojechać na uczelnię i poprawić kolokwium. Poza tym muszę załatwić kilka spraw na mieście.

Zebrec, jak poszło?

Jedno do przodu, drugie do tyłu.

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro rano jadę na uczelnię odebrać indeks od kolegi, następnie muszę znaleźć wykładowcę i wziąć wpis. Później jadę do centrum miasta, zaliczyć przedmiot i wziąć kolejny wpis (jak dobrze pójdzie). Wracając chciałbym wejść na pocztę i wysłać przesyłkę. Po powrocie planuję zrobić coś na obiad, pojechać na myjnię i poodkurzać samochód. Wieczorem, jak wszystko dobrze pójdzie, być może pójdę na piwo do znajomych. Długi dzień się zapowiada, czekam już na sobotę! ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobić notatki potrzebne do środowej nauki. Poza tym muszę pojechać do sklepu kupić coś symbolicznego rodzicom na rocznicę ślubu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, pierwszy dzień był najgorszy - denerwowałam się strasznie. Dziś minął trzeci i muszę powiedzieć, że te 7 godzin całkiem szybko mija. Najbardziej denerwuje mnie wszechobecny stukot obcasów Pań urzędniczek. :D Trudno mi się przez to skupić, ale resztę idzie jakoś przeżyć. ;)

"Któregoś dnia rzucę to wszystko,

zostawię za sobą ten zafajdany świat."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muzykoholiczka, pierwsze dni zawsze są najgorsze, a teraz tylko z górki. Powodzenia! ;)

A tupot obcasów też mnie denerwował w pracy. Jak nie umieją chodzić na obcasach, to niech trampki zakładają. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi