Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie murzynki obrzydzają . A im bardziej czarna tym bardziej ochydna . Nawet nawalony koksem ( gdzie wszystko piękne )nie tknąłbym tego czarnego szkaradztwa . Jestem normalnym hetero , a na czarną Makumbę mógłbym tylko puścic pawia .

VIVAT białe kobiety ! , tylko dzieki wam jeszcze mi staje . :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Mam 24 lata i mam problem ze znalezieniem sobie partnerki.

Ciężko mi się żyje samemu, nie mam przyjaciół jedynie grono znajomych z którymi od czasu do czasu się spotykam jednak bardzo brakuje mi bliskości z kobietą nie chodzi tutaj o stosunek choć i on swoją odgrywa rolę ale głównie brakuje mi osoby/kobiety której mógłbym zaufać z którą mógłbym o wszystkim pogadać do której mógłbym się przytulić z którą mógłbym się spotykać w wolnych chwilach itp

Byłem dłuższy czas w Anglii jednak brak drugiej osoby i samotność skłoniły mnie do powrotu.

Przez całe zeszłe lato obficie imprezowałem ale i przy tym poszukiwałem dla siebie partnerki.

Z mnóstwem dziewczyn tańczyłem i też sporą ilość poznałem lecz żadnej nie przypadłem do gustu po mimo swoich starań, dodam też, że i żadna z poznanych dziewczyn nie miała tego blasku w oku którego szukam.

Nie wiem o co chodzi. Jestem schludny, ubieram się markowo, jeżdżę dobrymi samochodami, jestem średniej urody i jak większość moich znajomych twierdzi jestem wygadany i umiem bajerować dziewczyny.

Być może niektórzy mi odpowiedzą żebym się nie spieszył, że mają więcej lat i też nie są żonaci ale to nie o to chodzi, Ja czuję mocną potrzebę drugiej osoby, chcę się związać, założyć rodzinę, mam sporo planów na przyszłość.

Jestem zarejestrowany na różnych portalach randkowych jednak bez rezultatu.

Dodam jeszcze, że byłem z tym u psychologa lecz nie potrzebnie bo nic mi w sumie nie pomógł.

Nie mam wygórowanych oczekiwań, szukam zwykłej prostej kobiety która odwzajemni miłość mą.

Proszę o wypowiedzenie się w moim problemie, może ktoś podsunie jakieś wskazówki które mnie lepiej naprowadzą lub choć częściowo rozwiążą mój problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Guest_23 napisał(a):
ubieram się markowo, jeżdżę dobrymi samochodami

ale po co to podkreślasz... prwadziwa kobieta sra na to czym facet jeździ i czy ubiera sie w markowe ciuchy czy nie

więc jakie to ma znaczenie w przypadku szukania kobiety... ? czy to jest wyznacznik prawdziwego mężczyzny...?

No chyba ze szukasz laski na chwile a nie jak napisałeś w temacie "partnerki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani napisał(a):
prwadziwa kobieta sra na to czym facet jeździ i czy ubiera sie w markowe ciuchy czy nie

No nie wiem. No chyba że w moim otoczeniu nie ma prawdziwych kobiet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi