Skocz do zawartości
Nerwica.com

wiosenny Freak Zlot 2014

slow motion

Rekomendowane odpowiedzi

Do Warszawy też jest dobry dojazd z całej pl(np. polskibus).

Warszawa , dajcie spokuj . Byłem tam dwa razy w życiu (trzeci raz delegacja w Ożarowie) i ów Moloch będę omijał szerkim łukiem .

A Jarocin jak najbardziej.

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrzydzacie jakby chodziło o przeprowadzkę na stałe. Przecież to tylko kilkudniowy zlot. Chyba ważniejsi są ludzie. W dobrym towarzystwie nawet nieciekawe miejsce staje się znośne i całkiem miłe :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nauczkę żeby wchodząc na forum nie klikać tylko "zobacz swoje posty" bo może coś ciekawego umknąć ;)

Zarówno Wawa jak i Łódź mi pasują, termin wydaje się też odpowiadać, niniejszym więc strzelam posta w temacie coby być na bieżąco z postępami :D

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FREAK ZLOT - kto to wymyślił? Przyznać się :D

wydaje mi się, że pierwotną twórzczynią tego określenia była nasza Haleczka- halenore

i to jest oczywiste, że pojawią się osoby którym miejsce nie będzie odpowiadało. bo to, bo tamto, a większość z tych ludzi, którzy najgłośniej krzyczeli w efekcie końcowym się nie pojawiają :roll:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FREAK ZLOT - kto to wymyślił? Przyznać się :D

wydaje mi się, że pierwotną twórzczynią tego określenia była nasza Haleczka- halenore

Mnie chodziło tylko o samą nazwę, bo jest dobrze pojechana... FREAK ZLOT! Dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też. :great:

I tak sobie pomyślałam, że może lepiej wybrać Łódź, bo noclegi tam są chyba tańsze niż w Warszawie?

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, Zapewne dziwi Cię fakt, że organizujemy zlot w mieście(co tak na prawdę jeszcze nie jest przesądzone, bo przecież można coś znaleźć na obrzeżach)?

W sierpniu był mega udany zlot w Łodzi w ośrodku leśnym na uboczu. Z tym, że to było lato, więc i w domkach w nocy ciepło było.

Trzeba mieć też na uwadze fakt by w nocy kolokwialnie pisząc nie pizgało.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Agus hostele chyba mniej wiecej tyle samo kosztuja i tu i tu. A w Wawie spora grupa forumowiczow jest ktora moglaby dolaczyc

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, Zapewne dziwi Cię fakt, że organizujemy zlot w mieście

zdziwi , zdziwi . :shock:

Jak mam teraz z musu jechać do Szczecina w którym mieszkałem 35 lat to wrzody na żólądku mi sie tworzą w eksperowym tempie .

Może to dla mieszkańców wiosek fajne przeżycie opowiadac potem u sibie znajomym ,"wiesz byłem na zlocie Psychologicznym w WWWWArszawie ".

Najlepiej do lasu . ;)

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, tu nie chodzi o fakt szpanu. Myślę, że większość z nas ma ten etap za sobą ;)

Ja też wolę odludzie, spokój, ciszę (poza walniętymi wariatami z nerwica.com) tylko trzeba mieć na uwadze kilka innych kwestii jak wspomniana przeze mnie temperatura.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.