Skocz do zawartości
Nerwica.com

wiosenny Freak Zlot 2014

slow motion

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrzydzacie jakby chodziło o przeprowadzkę na stałe. Przecież to tylko kilkudniowy zlot. Chyba ważniejsi są ludzie. W dobrym towarzystwie nawet nieciekawe miejsce staje się znośne i całkiem miłe :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FREAK ZLOT - kto to wymyślił? Przyznać się :D

wydaje mi się, że pierwotną twórzczynią tego określenia była nasza Haleczka- halenore

i to jest oczywiste, że pojawią się osoby którym miejsce nie będzie odpowiadało. bo to, bo tamto, a większość z tych ludzi, którzy najgłośniej krzyczeli w efekcie końcowym się nie pojawiają :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FREAK ZLOT - kto to wymyślił? Przyznać się :D

wydaje mi się, że pierwotną twórzczynią tego określenia była nasza Haleczka- halenore

Mnie chodziło tylko o samą nazwę, bo jest dobrze pojechana... FREAK ZLOT! Dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, Zapewne dziwi Cię fakt, że organizujemy zlot w mieście(co tak na prawdę jeszcze nie jest przesądzone, bo przecież można coś znaleźć na obrzeżach)?

W sierpniu był mega udany zlot w Łodzi w ośrodku leśnym na uboczu. Z tym, że to było lato, więc i w domkach w nocy ciepło było.

Trzeba mieć też na uwadze fakt by w nocy kolokwialnie pisząc nie pizgało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, Zapewne dziwi Cię fakt, że organizujemy zlot w mieście

zdziwi , zdziwi . :shock:

Jak mam teraz z musu jechać do Szczecina w którym mieszkałem 35 lat to wrzody na żólądku mi sie tworzą w eksperowym tempie .

Może to dla mieszkańców wiosek fajne przeżycie opowiadac potem u sibie znajomym ,"wiesz byłem na zlocie Psychologicznym w WWWWArszawie ".

Najlepiej do lasu . ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, tu nie chodzi o fakt szpanu. Myślę, że większość z nas ma ten etap za sobą ;)

Ja też wolę odludzie, spokój, ciszę (poza walniętymi wariatami z nerwica.com) tylko trzeba mieć na uwadze kilka innych kwestii jak wspomniana przeze mnie temperatura.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.