Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia,

A tak jakoś :P

klex,

Mnie ten kawałek pokazał kolega. On często bywa na takich imprezach, jeździ na nie po całej Europie i zna od groma djów i tego typu kawałków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie mnie to zadziwia, bo wiem, że potrafię być szczera do bólu a wręcz niemiła, a mimo to juz dwie osoby mnie nominowały... czyli ktoś mnie lubi na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie mnie to zadziwia, bo wiem, że potrafię być szczera do bólu a wręcz niemiła, a mimo to juz dwie osoby mnie nominowały... czyli ktoś mnie lubi na forum :)

:great:

Już sam nie wiem czy mam zespół deficytowy, czy to remisja, ale cholernie się nudzę i spać nie mogę. To najgorsze piekło jakie istnieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Uznajmy, że będę pił już te energetyki, ale 1 dziennie - rano. Nawet nie wiecie jak mnie już leki i sen zamula. Wstaję i czuję się jak na kacu.

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68,

Słyszałem, że był homo co mnie w niczym nie przeszkadza, ale wąsy, perułka i szminka? Duży niesmak, choć oczywiście daleko temu do tego księdza techno w przedszkolu co wrzuciłeś kiedyś na forum ;) Jak to zobaczyłem to przez dłuższą chwilę nie mogłem dojść do siebie, nigdy w życiu nie widziałem tak chorego kawałka :D

WolfMan,

To

Carica Milica,

Cześć, no kace wyleczone, pora się brać za postanowienia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi