Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja dzisiaj odpoczywam. Obiad ugotowałam i mieszkanie sprzątnęłam /mnóstwo pracy mam z tym, ponieważ moja psinka gubi, dość długie, włoski ;) /. Teraz poczytam, coś obejrzę, oczywiście spacer też będzie, następny, bo przedpołudniowy już był :yeah:

neon, :great:

Podam Wam link do tabelki, którą z pewnością znacie z psychoterapii, ale może komuś się przyda :mhm: ?

http://emocje.pro/wp-content/uploads/2015/06/Radzenie-sobie-z-Negatywnymi-Emocjami.pdf

Miłego piątkowego popołudnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!!

Ciężki tydzień w pracy, ale jest piątek - jest dobrze. Może co niektórych to zainteresuję, że piję właśnie kawę. Trzecią dziś. Jak piłem poranną to przeglądałem fejsa i się zastanawiałem dlaczego tylu moich znajomych lajkuje jakieś manifesty polityczne, odezwy etc. Wolę jak lajkują koty albo śmieszne jeżyki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Spamowa!

Mimo "wyginania" ( Tosia - świetne! :D ), zaliczyłam dziś pyszną herbatę z koleżanką na świeżym powietrzu, w miłych okolicznościach przyrody. Po prostu stwierdziłam, że jak ciągle będę odmawiać spotkań z ludźmi, bo źle się czuję, to wreszcie o mnie zapomną. :roll: Byłoby smutno. Tylko kazałam się jej zawieźć samochodem, bo niechodliwa jednak dziś byłam.

No i ogólnie w związku z tym dzień na plus, dzięki temu jednemu elementowi.

A tak to weekendzik przed bardzo pracowitym tygodniem, ma być deszczowo, ale jednak weekendzik! :great:

neon, Ja dziś zaliczyłam w mojej ulubionej lodziarni smak makowy i wiśniowy. Trzeba się rozpieszczać, c'nie? ;)

misty-eyed, Przerobiłam get gg ( skąd pochodzi ta tabelka), tylko po angielsku.

rolosz, Patrzę na czas Twego posta i kawkowaliśmy o tej samej porze. :smile:

mirunia, Wszystko pamiętam, czego nie możesz, ale nie wiedziałam, że jakieś ćwiczonka jednak sobie zapodajesz. Właśnie o takich łagodnych izometrycznych myślałam.

Mam nadzieję, że dziś lepiej się czułaś.

cyklopka, Nic się nie rozpisujesz o love story, więc zakładam, że zapeszać nie chcesz, więc po prostu pożyczę Ci wszystkiego dobrego w temacie i duzo radości. :smile:

Tak, ładne buty na płaskim też by mi się przydały... :105:

C&S, Będzie tort, czy z galaretką? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tortu jeszcze nigdy nie robiłem. Biszkopt - truskawki - galaretki wiśniowe - śnieżka - tarta czekolada. Początkowo miałem zrobić cycki murzynki, albo tiramisu, ale że tak powiem nie bardzo mi się chciało i wyszło prościutko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :papa: czyli można się pokusić o stwierdzenie, że wspólnie wypiliśmy kawę :] Dobrze, że wychodzisz ze znajomymi. Właśnie staram się odbudować kilka znajomości, wskrzesić parę zaniedbanych przez laty kontaktów. Stwierdzam, że to dość karkołomne zadanie, ale nie niemożliwe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, No właśnie stwierdziłam, że dziś też pokawkowałam z Tobą. :D Dobrze Cię widzieć!

Niewielu ludzi przy mnie się zachowało, trzeba to pielęgnować choć troszku. Powodzenia w odbudowie, jakoś tak raźniej, jak jest z kim pogadać siedząc na słoneczku ( lub przy piwie w pubie, ale to kwestia gustu, nie wiem, co lubisz :smile: ) nawet o doopie Maryni. ;)

tosia_j, co za niedopatrzenie z mojej strony... ;) Koleżanka, lat 40.

C&S, Och to i tak jesteś miszcz, niewiele osób ma tak bogaty wachlarz wypieków. :great: Tort robiłam dwa razy w życiu, jakoś mnie to nie kręci. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mi jakoś torty i niezbyt smakują, a już szczególnie te bardzo mocno przesączone.

tosia_j, z tym podawaniem wieku to może naleciałość od kolegi z tegoż forum? :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, proponuję piwo na słoneczku w miejscu publicznym - większa adrenalina, możliwy mandat, uchylanie się od zapłaty, areszt = nowe znajomości ;) Terapeutyczne podejście.

adrenalina?polecam 30 minut lot widokowy paralotnią.pilot oczywiście wytnie ci numer i zrobi ci spirale na której głowa ci pęknie i będzie po tobie.adrenalina cie zamroczy i nogi ci się będą plątały.będzie cie trzymała kilka dni zanim twój stan psychiczny wróci do normy.będziesz jak na jakichś kosmicznych dragach.adrenalinowy haj gwarantowany.tu im koncertowo wyszła murzyńska adrenalina.obejrzyj i pękniesz ze śmiechu.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, a nie lat 40?

nieboszczyk, od tej pstrokacizny głowa boli. Ludziska trzeciego świata z recyklingu całe osady stawiają, a widoczne to jest szczególnie w slumsach, więc ta wizja artystyczna nie jest w żaden sposób pomysłem nowym.

nieboszczyk, była paralotnia to teraz czas na flyboard ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi