Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, czyli sprytny fryzjer! Dobranoc :!:

mirunia, piękne hiacynty :D

Ja ostatnio kupiłam kilka fajnych doniczek, przesadziłam kwiaty, które tego potrzebowały. Kupiłam 2 nowe sukulenty, bo lubię bardzo. Mam 2 skrzydłokwiaty, które kwitną często bardzo i ładnie...

Miruniu, wiem,wiem, to wszystko przejdzie. Właściwie to trochę naruszyłam sobie, naciągnęłam, mięśnie szkieletowe przez własną głupotę. Chciałam sama przesunąć swoje łóżko i przeliczyłam się. Być może to jest powodem ogólnie słabszej formy.

Czasem też trzeba ponarzekać, by wyrzucić niepotrzebne, gorsze myśli...

Cieszę się Kochana, że lepiej się czujesz :great:

neon, na zęby uważaj :D Jeździsz na rowerze, czy masz pracę i czasu Ci brak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstawać robaczki. Za oknem pochmurno, mój balkon w połowie posprzątany. Czekam aż słoneczko zaświeci i biorę się za resztę.

mirunia Kwiatki śliczne, szczerze mówiąc to jeszcze większe wrażenie robi na mnie ten cytrus? pod ścianą.

neon po co od razu jakiś twardy towar? Walnij setkę i od razu zrobi się milej ;)

misty planuję zakup łóżka na wysokich nogach, żeby do sprzątania nie trzeba było odsuwać. Też mam z tym problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was cieplo i slonecznie :smile:

Ja dzis w pracy i to 12 godzin ale jak zwykle dam rade. Jestem w ogromnym centrum handlowym gdzie kreci sie mnostwo ludzi a pracuje na tzw wyspie. Non stop mijaja mnie tlumy ale no coz takie uroki. Mimo wszystko jestem w pozytywnym humorze bo juz jutro wszystkie krokusy beda moje :mrgreen:

miruniaTwoje hiacynty sa :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Jak dzisiaj się czujecie, bo czytałam, że wczoraj to tak różnie było... :bezradny:

Na razie pochmurno, ale stosunkowo ciepło w porównaniu z poprzednimi dniami, więc może faktycznie jutro będzie jakiś szał pogodowy. ;)

Chłopaków plus pies wyprawiłam i zaraz ruszam w świat. :smile:

Miłego piąteczku!

Salirka, Widziałam te zdjęcia krokusowe i od razu z zazdrością pomyślałam o Tobie. Ale będziesz miała ucztę! Z taką perspektywą szybko ten dzionek minie.

mirunia, Jak tam, gotowa na weekend? :D

Ale piękne hiacynciory trafiłaś! Taka frajda za grosiki , nie? :105: Mój już przekwitł, teraz czekam na ogrodowe.

A wczoraj odstawiłyśmy miotły do kącika i było bardzo przyjemnie przy pysznej herbatce. Moja przyjaciółka wychodzi za mąż ( do dwóch razy sztuka... ;) ), więc atmosfera bardzo pozytywna. Szykuje się fajna imprezka w wakacje. :smile:

cyklopka, Coś się wreszcie urodzi z tych telefonów. :great: Dobrze, że się dzieje.

Jak wczorajsze spotkanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Misty-eyed Dziękuję :smile:

Neon no jasne, że minie ten kijowy nastrój Twój :smile:

Mirunia podobne kwiatki widziałem nie daleko domu Babci :D Mam w domu nawet zdjęcie tych Kwiatków, bo Siostrzeniec lubił/lubi kwiatki. Mama chciała, żebym zrobił zdjęcie to zrobiłem :P

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ładnie wygląda :D Ja lubię krótkie strzyżenie u mężczyzn. Jest praktyczne, higieniczne.

A to kobiety mają inną higienę głowy, że się nie muszą strzyc? :bezradny:

mirunia, fajne kwiatki :great:

cyklopka, Coś się wreszcie urodzi z tych telefonów. :great: Dobrze, że się dzieje.

Jak wczorajsze spotkanie?

Dobrze, posiedzieliśmy, poplotkowali. Piwo mi nie smakowało, chyba na serio odstawię :? Muszą być jakieś inne sposoby stworzenia poczucia relaksu i gadatliwości :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, pogoda była barowa, poszłam w klimaty barowe, winko piję baaardzo rzadko. Następnym razem zabawię się z bezalkoholowymi koktailami :105:

Kupiłam lampę do łazienki nad lustro, ledowa, światło odbija się od bąbelków zatopionych w szkle/tworzywie. Została mi jeszcze tylko kuchenna nad blat jedzeniowy. I chyba taśma ledowa nad blat roboczy.

A teraz wracam do rozpoczętego przedwczoraj portretu ulubionego aktora :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Szaleństwem podszyte Dziękuję i również Pozdrawiam.

Po południu wybieram się z Mamą na wycieczkę na Cmentarz i do Babci. Tata ogląda mecze :P

W poniedziałek obejrzę mecz Ruchu a może i się wybiorę pod Stadion i w knajpce Naszej go zobaczę :D Jedno, góra dwa piwka :smile:

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Ło matko, ale ciepło.

Rano po sympatycznym posnuciu się w piżamce polazłam w przyjemny kurs, potem porobiłam na ogródku. Pięknie mi fiołki kwitną. :105: Kawkę wypiłam wystawiając buzię do słońca. Produkcja witaminy D rozpoczęta. :D

Zmęczona jestem. Idę się wykąpać, bo się spociłam. :shock:

Dwa dni temu trzy stopnie, dziś T-shirt, szaleństwo proszę Państwa. :pirate:

Odsapnę i zrobię ręczne pranie, żeby pazury po dłubaniu w ziemi doczyścić ( nie dało się robić w rękawiczkach). A potem zobaczymy. Dziś jeszcze w planie robienie pasztetu i może biblioteka, jak starczy sił.

Gdybym się tak szybko nie męczyła, to byłoby cudnie.

Chyba u wszystkich dziś lato?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Wiedziałam, że będziesz sprzątać. :D To masz piknie!

Zmuszonam z tym pasztetem. Jak odebrałam wiejskiego kuraka od sąsiadki, to trzymała go w lodówie i trochę przymarzł. Toć nie zamrożę po raz drugi. :bezradny: Piersi upiekłam, to mieliśmy obiad i było na kanapki na drogę, musiałam zagospodarować całą resztę, przecież chłopaków nie ma. Jutro będzie jeszcze z rosołku zupa.

Jeszcze mam roboty ogrodowej drugie tyle, ale nie daję rady na jeden raz. No taki słabowity czas.

Miłego odpoczynku! ( widzę kocik już absolutnie obłaskawiony... ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi