Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, robię wiedeński, bez spodu.

A koleżance raczej należy współczuć, ma córkę, a takie domowe, przedświąteczne przygotowania wychowują, uczą, dają wiele pięknych wspomnień z dzieciństwa. Atmosfera typowa dla ciepła rodzinnego - te różne zapachy, pieczenie ciasteczek, (pamiętam oblizywanie tłuczka i makutry po ucieraniu maku, czy sernika). Mama zawsze dawała coś do zrobienia i pomocy w kuchni... to była frajda dla mnie jako dziecka, a później nastolatki. :D

Kosmo możesz śmiało zamrozić makowca, jak Ci tylko czas pozwoli w ten weekend go zrobić.

tosia_j, nabrałaś krzepy przed roboczym weekendem? :D

Tella, a pacjenci mają się podobać? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężki dzień. Dwóch pacjentów nam nie podobało w czasie operacji.

W tym znaczeniu.

tosia_j, tak, znam ten ból wysiłkowy. Po ćwiczeniach, masażach.

Wiecie co wcinam... świeży chleb z domowym smalcem (dzisiaj topiłam słoninkę) i cebulką, mmm :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim :D

Byłam na dłuższym spacerze. Miał być mróz -5, a wieczór spokojny, ciepły, jak na tę porę roku. Dużo dzisiaj mówili o podwyższonym stężeniu zanieczyszczenia w W-wie, nawet komunikacja była bezpłatna, ale ja nie odczułam specjalnie różnicy...

Jabłka już suszą się. Kupiłam też dzisiaj, na małym kiermaszu świątecznym, kilka nowych ozdób choinkowych. Takie śmieszne figurki dla dzieci, a także okolicznościowe świeczki z wosku pszczelego, które bardzo lubię.

Mąż namówił mnie też /och te kalorie i kilogramy!/ na bezę. Mamy ulubioną osiedlową cukierenko-kawiarenkę, gdzie są naprawdę pyszne, choć nie tanie. Ale wiadomo, za jakość trzeba zapłacić :mrgreen:

Carica Milica, witaj Kochana :D

tosia_j, też lubię takie przyjemne zmęczenie. Ja po powrocie wykonałam swój zestaw ćwiczeń i naprawdę lepiej się oddycha i humor lepszy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :D

U mnie w slaskim tez swieci slonce i jakos optymistycznie sie zapowiada dzien. A u Was gdzie slonce zaglada? Jak jest ponuro to odbija sie rowniez na moim nastroju. Dla mnie wiosna i lato moglby trwac caly rok a jesien i zime moglabym przespac jak niedzwiedz.

Czy wiecie co u Drygana bo go nie widze ostatnio :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Mroźny dzisiaj dzień, piękny szron na drzewach, a rano jak szłam do pracy był piękny księżyc na zachodzie, prawie w pełni (ponad 90%) i szybciutko zaszedł. :D

Dzień piękny, słoneczny. Niestety siedzę w pracy i dłubię w papierach od rana, a z chęcią wyszłabym na to słońce.

Pod kocyk to ja pójdę późnym popołudniem, wieczorkiem, :mrgreen: jak już ogarnę większość obowiązków przypisanych na dzisiaj. :bezradny:

na_leśnik, miłej podróży pociągiem i nie bądź taki dowcipny, co?

misty-eyed, :papa: spałaś tej nocy troszkę?

JERZY62, zdrówka dzisiaj! :papa:

Miłego piąteczku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wiecie co u Drygana bo go nie widze ostatnio :?

Też nie wiemy :bezradny: pewnie źle się czuje i nie ma ochoty na forum. :bezradny:

Ja też wolę wiosnę i lato, zima dobra była w dzieciństwie, jak śnieg był po pas. :lol:

salirka, nie, nie było takiej sytuacji wśród stałych bywalców. Traktujemy się tu z szacunkiem i często wspieramy... a że piszemy czasem o pierdołach, to też w ramach wyluzowania.

Poważni i "na temat" to bywamy w realu, dużo nas pracuje zawodowo, więc tarmosimy to życie za uszy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia ja to sie zastanawialam ostatnio czy w historii spamowej wyspy porozniliscie sie choc raz, czy tylko takie atrakcje w oberzy? :P
w oberzy takie atrakcje jak autor tematu :mrgreen:

na_leśnik, odbanuj nihila zbanujesz i stres minie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi