Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, dziękuję Ci, ja stosuję olejek pichtowy tej samej firmy. Zresztą mam bardzo wiele różnych specyfików, bo ja jestem wielbicielką wszelkich ziół, mieszanek,olejków, itd. Śledzę na bieżąco te sprawy, poszukuję, zmieniam co jakiś czas...

kosmostrada, ja korzystam, bo nie mam gorączki więc wychodzę, chociaż raz dziennie. Nie lubię siebie bez sił, bez chęci. Lubię działać, lubię aktywność w domu i poza nim. Plany na dłuższe wyjścia są, dobre chociaż to, póki co ;)

Pozdrawiam wieczorową porą...!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*********

A ja mam migrenowa powtorke z rozrywki.

Ledwo na oczy widze.

Kolejny dzien bedzie dniem straconym bo pewnie mi odpusci w okolicach wieczora.

Milego dnia dla Was!

U mnie az plus 7 stopni :roll:

J3RZY62, :papa::papa::papa: Slonko piekne tyle ze bardzo , bardzo zimno.

Pamietam o tej porze rok temu tez mialam migrene (na fb mi sie wswietlil post z wystawy a pamietam ze na niej wlasnie chodzilam tak zmasakrowana migrenowo) i tez bylo juz tak zimno :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, Slonce ale minely juz te zawroty? Lepiej se czujesz? :********a co Ci wyszloz tym cisnieniem?

Carica Milica Kochana a Ty jak dzis????:**********

mirunia , kosmostrada Dziewczynki moje :********* sluchalam dzis w tv , byl pan i mowilze wlasnie nastepuje jesienne przesilenie i niestety bedziemy sie czuc zle. Wracaja migreny , wracaja deprresje i lęki a sercowcy maja wiecej zawalow. :shock: No . To juz wiemy skad dupne samopoczucia .

A poczytalam o tym oleju rokitnikowym i ktory najlepiej nabyc? Bo widze ze rozpietosc cen spora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana a wlasnie aspiryny nie moge bo mam brzuszek wrazliwy i zaraz bym miala bolesci.

Popytam u mnie w Krakowie o ten olej rokitnikowy . Moze cosik lepiej sie bede czula po nim , tak ogolnie bo widze z e on na wiele rzeczy pomaga.

Po kolejnym prochu troche mi lepiej. Chce isc po ten gulasz wolowy do Biedry ale to jeszcze nie teraz. Nadal mam zawroty i mdlosci od migreny. Taka mam od wczoraj ze az mnie pol szczeki boli :(

Liber8, Herbatka siuper :great::great::great: Ja jestem jesiennym smakoszem herbat!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi