Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak wygląda randka z kosmitką. Np. romantyczny spacer po orbicie, albo weekendowy wyjazd na planetę Kepler-452b. No i pewnie wydatki większe bo taka kosmitka zamiast auta wolałaby statek kosmiczny.

Ciekawe czym by się kierowała kosmitka w wyborze partnera na Ziemi? Czy kryteria doboru byłyby podobne jak u Ziemian? Pewnie tak, więc nie ma co fantazjować, że jakaś zielona ludziczka się na nas skusi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popka wielu zna i wie jaki jest.

Ale nawet on i jego ekipa, byli przerażeni gdy zobaczyli to co się dzieje w najpopularniejszej dyskotece w Siedlcach.

Ja byłem w tym słynnym Wołominie na dyskotece i naprawdę było tam 100 razy spokojniej niż w Siedlcach...

Dlaczego ta lokalna młodzież jest taka patologiczna?

Ja naprawdę byłem w różnych miastach w Polsce i nigdzie takiego bydła nie widziałem.

[videoyoutube=SXdPvHtSkvM][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmo, skad wzięlas ten dialog

jest taki prawdziwy :105:

Dziewczyny ,widzę że nie zdajecie sobie sprawy że męskie ucho to niezwykle delikatna i intymna cześć ciała :roll: Ja nie pozwalam nawet tam szeptać byle komu a co dopiero dotykać :shock:

kosmostrada twój mąż to Odważny Kozak skoro pozwolił Ci coś tam zakroplić ! szacun dla niego :uklon:

Siarlek, z przepiękną osobniczką płci przeciwnej, myślę, mógłbym "w tym i owym", "tu i ówdzie", odrobinę poeksperymentować ... :D

A co jeśli kosmitki są jeszcze ładniejsze od ziemskich kobiet? :shock:

Ziemianki są wspaniałe :105: ale chodzą słuchy że kosmitki coraz lepiej je naśladują :

[videoyoutube=]zxtXTlEFZXU[/videoyoutube]

:oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zzzzz, Łał... I za to właśnie lubię to forum, za zmianę punktu widzenia... Zawsze uważałam mojego mensza za "Odważnego Kozaka" ( no może nie takimi słowami ;) ), ale nigdy nie patrzyłam na to z perspektywy ucha... :105:

W tej sytuacji pójdę spać dumna i blada jako Złotopalca Bogini, bo pozwalają mi grzebać sobie w uszach mój mąż, mój syn i mój pies. :smile:

Ja zaś pogłębiam swoją wiedzę zapachową, właśnie poczytałam sobie co to jest Bakhoor, co oznacza Mukhallat ( często występuje w nazwach arabskich perfum). Żebym jeszcze jakieś pieniądze z tych moich różnych "wiedz" miała... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo pozwalają mi grzebać sobie w uszach mój mąż, mój syn i mój pies. :smile:
-NIEZWYKŁE ! :mrgreen:

Uratowałaś Vikingowi ucho i powinnaś już wrócić do łoża -być przy nim -ta noc może być przełomowa jeśli chodzi o jego zdrowie ;)

Dobranoc Złotopalca Bogini :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi