Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wyspiarze :D

Ja też już po porządkach, praniu i obiad gotowy. Czytam książkę /Testament Mamy/, jednak mam z tym problem. Nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji do czytania, bo strasznie boli mnie kręgosłup... ;)

Obejrzę dzisiaj mecz o 15, a wieczorem siatkówka. Lubię te sportowe wydarzenia, bo fajne emocje wywołują :D

Wyszłam na trochę z domu, przed południem. Dziwnie duszno, słońce jakby za mgłą-nie lubię tego. Zbyt długo nie spacerowałam.

Kupiliśmy truskawki-codziennie zjadam prawie kilogram :D , ale już są coraz mniej smaczne.

Miłej i spokojnej soboty życzę :D

Dołączam z kawką :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Budleja - taki krzaczor , którego oblepiają motyle, jak kwitnie.

mirunia, Ech nie wiem, może chociaż ze dwie gałęzie będą na ten sezon... :bezradny:

Połazikowałaś więc dzisiaj, kostki rozruszane. :great: Też kupiłam dziś garść czereśni, jeszcze po drogości u mnie.

Tak, dziś znów ciut lepiej, buja mną i łeb boli, ale to pikuś. Tylko napuchnięta jestem, nie moje nogi... :shock: Gdzie są moje piękne nooogi? :why:

misty-eyed, Jako truskawkoholik, jestem teraz w ciągu... :D Sprawdzam jak co sezon, ile można ich zeżreć dziennie, żeby nie mieć sensacji żołądkowych. ;) U mnie dobre truskawy, jest sezon na kaszubską.

Kochana robię tak jak Mirunia, konstrukcja z poduch na łóżku, pod plecy, pod kark i tak czytam.

Karolina66, Straciłam rachubę, którą kawę dziś właśnie piję. :P

Dziwna pogoda, jak wylezie słońce to gorąco, właśnie wróciłam z psem cała zgrzana. Pies ozór do ziemi.

Do kawki pożarłam całe opakowanie kamyków. A co tam... :D

Umyję łeb dla otrzeźwienia i przy okazji piękności i się zbieram do biura.

Purpurowy, Heloł! Jak tam sobota?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siem pochwalilam i jednak dostalam takego ataku paniki dzis najpierw w ciuszkolandzie a pozniej w knajpce ze normalnie oblalam sie cala potem , rece slabe , nogi slabe - mysle ni cholera no zemdleje jak nic. Ale nie zemdlalam tylko teraz wyczekuje na atak kolejny.

Kupilam mimo tego dranstwa dwie bluzeczki w ciuszkach a w knajpie zjadlam co zamowilam ale dramat , powiadam dramat.

Jak tak mnie bedzie trzymalo to jak ja dam rade pracowac? Moze znow wracacm do poczatku?

mirunia a wlasnie pokaz co nabylas ostatnio w ciuszkach bo sie chwalilas ze duzo roznosci :uklon::uklon::uklon:

kosmostrada, przykro mi ze poniszczone masz ogrodkowe fajnosci . Wyslalam Ci na pw niszowca ktorego dzis potestowalam :105::105::105: Musze miec odlewke .

rolosz Ḍryāgan, dziekuje za slowa otuchy!

Znow chyba mi wrqaca moj zly stan , jednak moja psychika nie jest stabilna . Nie wiem moze ze zmeczenia te ataki?

Ogladacie dzis mecz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,To żesz Pani się obkupiła na lato! :D Kochana gratuluję łowów!

platek rozy, I nie opuszczę Cię aż do śmierci - powiedział atak paniki... :bezradny: Może się zdarzyć nawet po kilku latach niebytności, o niczym to jeszcze nie świadczy Kochana. Okropne, ale było, minęło. Rozumiem, bo ciągle bojam się mega nawrotu, ale w z tą francą niewiele jest prawidłowości, ciągle są cofki, na tym też polega jej francowatość. Wystarczy nawet chwila osłabienia fizycznego.

Dziękuję za linki do perfumków, och jakie kuszące... :105:

tosia_j, W tym roku jakoś nie jestem ekstatyczna na piłkę... :roll: Ale w ogóle ostatnio nic mnie specjalnie nie bawi, więc w sumie nie dziwota.

Purpurowy, W jakim sensie?

Zaglądam z pracy. Więcej pogadałam z ludźmi, niż popracowałam... :bezradny: Jutro tez idę, bo moje materiały niegotowe, ale nie przeszkadza mi to. A dlaczego - bo idę o której chcę, kiedy zrobię mogę wyjść, na takich warunkach lubię pracować. Jestem typowym zadaniowcem... To że normalnie musze przychodzić o określonej godzinie i o określonej wychodzić, nawet jak nie mam co robić jest dla mnie potworną frustracją. No i co kurde, nie mam już terapii i z kim to przegadać? Jak z takiego myślenia się wyzwolić? :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, :shock: dlaczego :?:

Chodzi o to, że jest tak jak było na samym początku. Czyli okazyjnie tu, okazyjnie tam. Ale nie mam zamiaru dopuszczać do takiej sytuacji jak wtedy żeby ta okazyjność przeszła w codzienność. Tym razem mam coś do stracenia. Chociaż i tak zważywszy na to jak to się ostatnio skończyło, muszę przyznać że stanowczo zbyt śmiało sobie poczynam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi