Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

detektywmonk, możesz, razem raźniej. :mrgreen: A zaszczepiłeś się p/ Papuasom, bo trzeba mieć świadectwo takiego szczepienia? ;);)

platek rozy, weź chlora na spanie i będzie bez lęku przed nocą.

A ja zaraz zrobię sobie warzywa na patelnię z cukinią, ziemniakami, marchewą, papryką, cebulką i coś tam jeszcze... posypię oregano.

Mam też pyszny chlebek babuni na zakwasie i miodzie, do tego powidła śliwkowe i kubas mleka... ale chyba warzywa zjem. :yeah:

kosmostrada, :mrgreen: łoj, ja raczej też bulwa zimowa, a dopiero wiosną wypuszczam zielonym do góry. :lol:

Jeszcze jutro przetrwać dzionek w pracy, mam tylko małą robótkę i będzie raczej spoko. Później kaufland, jeżeli dam radę i będą chęci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ale nie bede grać w gre, tylko na gitarze :mrgreen:

Zresztą ma być za godzinę na dwójce nowy serial "Tutanhamon" o starożytnym Egipcie, to już wiem, jakie plany.

Nie wiem jakie botki, wszystkie albo wyglądają jak glany, albo jak półkozaki, które mam. Przejdę się w przyszłym tygodniu po sklepach, ale nie sądzę, żebym coś znalazła, bo nie jestem przekonana, co bym chciała. A jakbym hipotetycznie szła na randkę w zimie, to w czym? :zonk: W trampkach? W balerinach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, możesz, razem raźniej. :mrgreen: A zaszczepiłeś się p/ Papuasom, bo trzeba mieć świadectwo takiego szczepienia? ;);)

platek rozy, weź chlora na spanie i będzie bez lęku przed nocą.

A ja zaraz zrobię sobie warzywa na patelnię z cukinią, ziemniakami, marchewą, papryką, cebulką i coś tam jeszcze... posypię oregano.

Mam też pyszny chlebek babuni na zakwasie i miodzie, do tego powidła śliwkowe i kubas mleka... ale chyba warzywa zjem. :yeah:

kosmostrada, :mrgreen: łoj, ja raczej też bulwa zimowa, a dopiero wiosną wypuszczam zielonym do góry. :lol:

Jeszcze jutro przetrwać dzionek w pracy, mam tylko małą robótkę i będzie raczej spoko. Później kaufland, jeżeli dam radę i będą chęci.

Nie boje się igieł.Idę po szczepionkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :papa: Ale może ten śpik po paru dniach przejdzie, co? Jakie masz doświadczenia?

mirunia, Dokładnie Kochana -jutro piąteczek! :yeah: Co prawda Ty musisz do pracy myknąć, ale to już z górki. A jeszcze mówisz, że niezbyt ciężki dzień to miodzio!

Marcin2013, Hej!

cyklopka, A kozaków nie masz długich do sukienki?

platek rozy, Ja porobiłam na drutach, teraz pomyję się i coś obejrzę w telewizji, albo poczytam. Dziś pozycja półleżąca... :bezradny:

Mój syn ukochany zobaczył, jak dziergam tą okładkę i poleciał do ojca z wiadomością - mama się starzeje, robi na drutach... :roll::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozna to odszukac?

No biologicznych rodziców to podobno jakoś przez sąd można odszukać, ale małpy już raczej nie. Z resztą nie wiem czy chcę ich odszukać.

ja bym poszedł jeszcze dalej i poszukał ''gadzich'' przodków, albo jeszcze dalej i ''rybich'' a potem to już tylko Boga bym szukał lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi