Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, jutro jeszcze ma być dość mroźnie... nie zmarznie Ci dupka na tym meczu hokejowym? Chyba, że to kryte lodowisko, to co innego... i ciepło się ubierzesz. :D

No i dobrze zrobiłaś, że postawiłaś "do raportu" tych od telefonu. Takie oczekiwanie psuje człowiekowi cały plan dnia i wkurza. Ale dobrze się w sumie skończyło, a Ty przesiedziałaś w ciepełku i na pewno wykorzystałaś pożytecznie ten dzień. :D

Ja zrobiłam pranie ciuszków, później umyłam głowę i zrobiłam sobie paznokcie, a zaraz kolacja i tv pod kocykiem. ;)

Saszka, witaj na Spamowej. Spróbuj na razie leków ziołowych... proponuję Melisanę Klosterfrau (poczytaj w necie) lub Nerwomix, Sedomix, jak nie pomoże, to wybierz się do specjalisty, żeby nie pogłębiać objawów nerwicy/depresji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Kaloryfery ciepłe, ale musiałam podkręcić ostro, łoj będzie rachunek. :( Ja kcę już ciepło!

Sigrun, Normalnie aż się cieszę z Tobą :D . Tylko nie zaprzęgnij się na ten cały czas do roboty domowej, bardzo proszę jakieś nagrody przewidzieć za tą Twoją ciężką pracę. :D

Mówisz piniondz marny, ale może start lepszy do jakiejś mniej wyczerpującej pracy...

Saszka, Pogadaj tu z nami, tematy różne - od pojękiwania do ekstazy z okazji pomalowania paznokci, czy wypicia dobrej herbatki ;)

A dla Pani kawa, czy herbata? :smile:

Trochę pofarbkowałam, niedługo kończę pierwszy album moich bazgrołów. Ale mnie wciągnęło. :105: W chwili zastanawiania się, czy przykleić tak czy owak kółeczko, odkurzyłam w szafie... ;) To w ogóle jest jakaś złośliwość, że się w środku szafy kurzy. :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Kochana to że maluję, nie znaczy że umiem to robić. :mrgreen: Jak powtarzam bawię się kolorami, fakturami, kształtami, a robiąc to wpadam w stan podobny do medytacji - nie myślę o niczym. ;) Energia która we mnie się zbiera nie wybucha mi w głowie, tylko złazi na papier.

Może jutro wybiorę się na przeceny, ale trochę tłumy mnie przerażają.

A jakie masz winko? :105:

Ḍryāgan, Ja Cię spytam brutalnie, ale z sercem na dłoni - co Ty robisz, żeby z tego dołka wyleźć? Bo nie słyszałam, żeby komuś się polepszyło od siedzenia w chałupie, picia i gapienia się w ścianę. Bardzo łatwo jest przegapić moment krytyczny, potem już po prostu może nie dać się zmobilizować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, piszę całkiem serio ;)

byliście kiedykolwiek na organizowanym tu zlocie? :)

Ja zrobiłam zlot z wątku "Dziennik psychoterapii" i wypadł zaskakująco dobrze.

Na oficjalnych nigdzie nie byłam.

Kończę piwo, napisałam też płytowe podsumowanie roku :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, wydaje mi się, że on się nic nie domyśla, hihi. Na wigilii w pracy wysępiłam buziaka w policzek, potem się nie kontaktowaliśmy i wczoraj machnęłam tego smsa z życzeniami noworocznymi.

Kto nie ma facebooka, to mogę wysłać link do artykułu na pw.

Jeden z moich ulubionych wokalistów ma dzisiaj urodziny :brawo:

[videoyoutube=WVLf0Te2qqo][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani dzien dobry:********

Kuzwa minus 18 mam stopni za oknem , wzielam tablete i znow niemoc jest ze mna .. Ale wyruszam po stanik , na hokej nie ide bo to na dworze na lodowisku to bym zamarzla tak siedzac na dupie.

kosmostrada Kochana :********* w TKMaxxxie to ja nie widuje innych rozmiarow jak b i c czasami d sie trafi ale to juz na obwod kosmiczny 85 czy 90 ...

Wymyslilam sobie ze pojade do Dali , maja sliczne staniki i nasze Polskie oby byla przeena jakas bo normana cena kolo 150 zl --- sasiadka na wiosne kupila u nich za 70 sliczny stanik w kolorze ciemnogranatowym ... moze i mnie sie cos trafi.

mirunia :******** Slonce lodowisko i hokej odpuszczam.

A TY jakie masz plany>>>>???

Milego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mrozno .

Ja jak jak zawsze wyczerpana. Masakra.

Mirunia ostatatnio kupiłam Kalms. I w sumie czulam sie spokojniejsza.

Czegos potrzebuje na wyciszenie i na te nerwy. Za duzo mialam w tym roku zlych wiesci, przezyc i chyba to bylo ponad moje sily...

Kosmostrada ja herbatke poprosze;) tylko na tyle sobie moge sobie pozwolic.

Zadne alko, kawy, cola - zaraz mi serce wali jak szalone.

No to sobie pomarudziłam ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

A ja wstałam byle jaka, zaczęła mnie głowa boleć, takie nerwobóle. Zaraz wezmę procha. Słoneczka nie ma, jest szaro i chyba spadek ciśnienia.

Mróz trzyma, jutro ma być mniejszy.

platek rozy, mądrze robisz odpuszczając hokej, za duży mróz. Trzymam kciuki, żebyś dostała ten stanik i w rozsądnej cenie.

Nie mam żadnych planów na dzisiaj, pokrzątam się w domu i może mały spacer na dotlenienie. Jutro do pracy. :bezradny:

Saszka, tutaj można sobie pomarudzić, pośmiać się... to pomaga! To łykaj Kalms, skoro pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi