Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, no przecież się go nie zapytam, czy ma kogoś. Lepiej chyba zapytać, czy pójdzie ze mną na herbatę :hide:

Co ja teraz robię źle?

Żeby być pewnym, trzeba się lepiej poznać.

Żeby się lepiej poznać, trzeba się widywać.

Żeby się widywać, trzeba się umawiać.

Żeby się umawiać, trzeba być pewnym.

screen_shot_2013-08-26_at_5.03.00_pm_1200x1200.png

Jakby się nie chciał ze mną zobaczyć, albo miał kogoś, to by mi przecież powiedział.

cyklopka, to był czarny humor. Przecież wiem, że nie dlatego. Mam dużo większe wady :twisted:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Hey Slonce :********

ja wlasnie z pod prysznica wyjszlam , pomaziam pazurasy i pogapie sie na "Diabel ubiera sie u prady" ;)

Nie wiem co jutro ubrac :mhm::mhm:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no przecież się go nie zapytam, czy ma kogoś. Lepiej chyba zapytać, czy pójdzie ze mną na herbatę :hide:

Co ja teraz robię źle?

Żeby być pewnym, trzeba się lepiej poznać.

Żeby się lepiej poznać, trzeba się widywać.

Żeby się widywać, trzeba się umawiać.

Żeby się umawiać, trzeba być pewnym.

screen_shot_2013-08-26_at_5.03.00_pm_1200x1200.png

Jakby się nie chciał ze mną zobaczyć, albo miał kogoś, to by mi przecież powiedział.

cyklopka, to był czarny humor. Przecież wiem, że nie dlatego. Mam dużo większe wady :twisted:

Albo weźć na Tindera i wreszcie coś zaruchać, kończąc rzewne pierdolenie

Wenlaflaksyna, Mirtazapina i symbolicznie Metylofenidat

''Jak możesz twierdzić, że kochasz jednego człowieka, skoro na świecie jest dziesięć tysięcy ludzi, których kochałabyś bardziej, gdybyś ich kiedyś poznała? Ale nigdy ich nie poznasz.''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Nie fochaj. Przecież ja Cię nie atakuję. Już jesteś trochę w tym wątku, to chyba mnie znasz. Po prostu mi się serce kraje, jak widzę, jak ktoś systematycznie sam sobie kopie większy dół. A nie Ty jeden tutaj z tą łopatą szalejesz... ;)

cyklopka, Wszystko robisz dobrze Słońce. Po prostu nie masz chyba skąd zasięgnąć wiarygodnej informacji. ( minus poznawania kogoś kto nie jest znajomym naszych znajomych ;) )

platek rozy, A na co Kochana chcesz się przyszykować? Chyba jutro masz wolne w pracy, czy idziesz gdzieś?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ide za wczoraj , zeby miec zgodnosc godzin ... Hmmm ale rano jeszcze mam dentystke i w sumie to jade na 5 godzin do pracy .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Co Ty, ja bardzo rzadko się gniewam. I coraz lepiej mi wychodzi nie branie wszystkiego do siebie. ;) A dziś wiele osób jest nabuzowanych. Widocznie coś w powietrzu. Przebieżka żeby to wyładować? :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mam zabka do dokonczenia bo moja dentystka odesszla z pracy i ide jutro do jakiejs innej poloecaonej przez znajoma .. Hmm i sie bojam , wiesz moja juz byla "oswojona"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo weźć na Tindera i wreszcie coś zaruchać, kończąc rzewne pierdolenie

jaj, ale hardkor

ta wiem, wymyśliłem pod wpływem Joe 5c8f6c2e624eccd82ac2ce38d725f338.jpg

''Jak możesz twierdzić, że kochasz jednego człowieka, skoro na świecie jest dziesięć tysięcy ludzi, których kochałabyś bardziej, gdybyś ich kiedyś poznała? Ale nigdy ich nie poznasz.''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam znowu jakąś mieszankę depresji z podwyższonym nastrojem (co się objawia lekką postawą agresywną - wiec się nie gniewaj, bo to wynik choroby zapewne, że mnie tak odbierasz.

Kosmo, to zapewne wynik choroby ze go tak odbierasz :nono:

Czesc Ludki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielbłądzica, bo masz garba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, O jesteś outsiderką, jakie to zjawiskowe

Mam wyjątkowo paskudny dzień, przepraszam :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, dzięki, ale nie jestem jakąś desperatką, która potrzebuje szukać na portalach, bo nie zna żadnych facetów :roll:

cyklopka, Wszystko robisz dobrze Słońce. Po prostu nie masz chyba skąd zasięgnąć wiarygodnej informacji. ( minus poznawania kogoś kto nie jest znajomym naszych znajomych ;) )

A sondowanie za pośrednictwem wspólnych znajomych to niby jest bardziej ok, niż poznawanie się w obecnym środowisku jakim jest nasza praca.

Nie no, mamy głęboki XVIII w., nasze rodziny się powinny poznać przez wspólnych znajomych i powinowatych, żeby było wiadomo, czy wypada chodzić w konkury.

A z resztą, ch*j z tym wszystkim, biorę leki jak dla schizofreników, a i tak jak słyszę tę zasraną muzyczkę z Ojca Mateusza, to mam ochotę sobie uszy wydrapać, albo komuś jebnąć.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, dzięki, ale nie jestem jakąś desperatką, która potrzebuje szukać na portalach, bo nie zna żadnych facetów :roll:

A sondowanie za pośrednictwem wspólnych znajomych to niby jest bardziej ok, niż poznawanie się w obecnym środowisku jakim jest nasza praca.

Nie no, mamy głęboki XVIII w., nasze rodziny się powinny poznać przez wspólnych znajomych i powinowatych, żeby było wiadomo, czy wypada chodzić w konkury.

konkury :105: Wiesz, w gimnazjum lubiłem Mickiewicza, Orzeszkową, pochodzę z prastarego kresowego rodu, takie rzeczy działały na wyobraźnie ^^ W sumie do dzisiaj mi się marzy, by starszy skądś dla mnie jakąś dobrą partie wychaczył(a ma skurczybyk dobry gust)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, taaaaak! Egrrr Jebniju! Wykorzystaj dary które Ci ofiarowano! Grrr ZAbij ''pokasz'' pazur, ten najładniej umalowany :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zjawiskowy Nortt :mrgreen:
Jestem tak zjawiskowy, że był bym najsmutniejszą atrakcją 'niejednego' cyrku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ochotę napisać sztukę, wiecie jak to zrobić?

tosia_j, ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No wiem. Ale już samego dentystę jako postać masz oswojonego, więc jakoś będzie. ;) Trzymam kciukasy!

Mam znowu jakąś mieszankę depresji z podwyższonym nastrojem (co się objawia lekką postawą agresywną - wiec się nie gniewaj, bo to wynik choroby zapewne, że mnie tak odbierasz.

Kosmo, to zapewne wynik choroby ze go tak odbierasz :nono:

Czesc Ludki

Znaczy mojej choroby? A ti, okrutnico... :mrgreen:

cyklopka, Ty mnie już tu historii nie dorabiaj...Bo Ci już nic mówić nie będę... ( no chyba że o to chodzi :mrgreen: ) Jak się ma wspólnych znajomych to można spytać - te a Iksiński to kogoś ma? A tak to co, dyrektora spytasz? :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kkurwa jak uciszyć myśli>> ? Czuje jakby czarty wydobywały mi rope kiwonami

chciałem się dzisiaj porżnąć jak jakaś jebana emo ciota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:great: Znowu jestem z Wami... wysiadł mi internet na jakiś czas, dzwoniłam zapytać co się dzieje - była mała awaria.

Nadrobiłam zaległości w czytaniu postów i wnioskuję co następuje: dobre rady, nigdy nie są złe. :D Warto wyciągnąć wnioski z tych życiowych porad, czy to kulinarnych, czy sercowych. ;) Samo życie i cała prawda!!! Doświadczenia innych są dobrą szkołą dla drugich. :great:

platek rozy, hej Kochana! :papa: Pięknie napisałaś o swojej walce z życiem i o życie - taka jest prawda, musimy to wszystko znosić i jednocześnie przeć do przodu. Ale kobiety zawsze były silniejsze, mimo swych słabości.

Trzymam kciuki za jutrzejszego sadystę. Poznasz i też się oswoisz. :D Jutro ma być cieplej, ale opady deszczu ze śniegiem i śniegu.

kosmostrada, :great::great: tak trzymaj!

tosia_j, :papa::D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi