Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, No popatrz, a ja bardzo lubię odcienie niebieskiego, grzebię w tych farbkach i ciągle kończy się z jakimś niebieskim a w zasadzie granatowym w łapce... ;) A czerwień słabo czuję.

dekarboksylaza L-aminokwasów aromatycznych - ech przypomina mi to liceum, gdy takie pojęcia były dla mnie pełne soczystej treści... :105:

Może sobie strzel morfologię, ob, tak na wszelki wypadek.... :bezradny:

Sigrun, No przecie mówię, żem gupia... Jutro jadę na Ince i ziołówkach, będę nietomna, ale nie wyrobię tego bólu.

A widzisz wywróżyłam, że babiszona może wywiać... Takie cuda się zdarzają na Święta.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się uczyć, a muszę dostać kolejną piąteczkę z farmakologii w niedzielę, jak było z benzo to walczyłam o honor forum, z antydepresantów i neuroleptyków o swój, a z leków na Parkinsona - o ulubionego aktora, pierwszą telewizyjną sympatię :twisted:

Idę sobie jeszcze pooglądać kreskówki w łóżku, bo już nic ze mnie dzisiaj nie będzie :hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, powodzenia :smile:

Purpurowy, to proste - doszedłeś do wniosku, że masz za dużo kolczyków ;) A poważniej - myślę, że dasz radę bez picia. Zresztą, cyklopkę słuchaj. Sam nawet przestałem pomijać leki, choć... No cholera!, przydałaby się jakaś - nawet najmniejsza - euforia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, w żaden sposób nie chciałem Purpurowego skrytykować. Po prostu uważam, że zrobił potężny krok i szkoda by było, gdyby się cofnął. Wiem, że kibicowanie przez forum to w zasadzie żadne wsparcie, ale myślę, że wszyscy powinniśmy się jakoś wspierać. Fakt, czasami panikuję i robię z wszystkiego dowcip...

Purpurowy, jesteś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi