Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :******** :papa::papa:

U mnie od 7 juz kuja sciane bo zakladaja wodomierze spoldzielniane i nie wazne ze mialam swoje wlasne i tak musze je wymienic i zaplacic :bezradny:

Huk nieziemski a mnie jak tak glosno cos lęki lapia :shock:

Na 10 do Madzi ide.Pozniej lekarstwa wykupie bo dzis powinnam dostac pieniazki.

A na dobry poczatek dnia dla Was:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, przeciez ladna z Ciebie dziewczyna to czemu maja nie glosowac ?:****** ja oddalam glosy na Ciebie , cyklopke i Arashe :mhm::mhm::mhm:

-- 30 sty 2015, 09:14 --

Arasha, ojej tulam :******** ja dzis tez malo w dodatku wcale nie czuje sie komfortowo z obcymi robotnikamiw domu . Dawniej mialam takie sytuacje za nic a teraz mnies tresuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, platek rozy, :papa: witam Was :)

PannaNatalia, głos oddany :)

white Lily, u nas tez kiepski początek roku. Córka najpierw miala operacje usunięcia trzeciego migdała i tydzień pózniej wyszła jej ospa :( Siostrzeniec zapalenie płuc, drugi ostre zapalenie krtani :( to samo co rok temu...

Jelitówki nie zazdroszcze. średnio dwa razy w roku mnie tez dopada :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, hejka masz się czym martwić, ja po prostu jestem przed @ ;) mam lęki związane z terapia, brakiem kasy, zmianami jakie nastąpiły, jakiś czas temu byłam jakby pogodzona z całą systuacja ilu letnie masz dziecko ;):?:

mamy podobne avatarki takie pozytywne :D

pije kawke, pacze na tv sniadaniowa

-- 30 sty 2015, 10:20 --

white Lily, PannaNatalia, :*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, szkoda pomyśl kochana o swoich zaletach każdy je ma,wstałaś nie jestes w szpitalu masz zdrowe rece nogi,oczy itd.to wszystko naprawdę dużo mimo że tego nie cenimy ,Dla mnie już sam bez bólu dzień jest udany i szczęsliwy ,Jesteś śliczna inteligentna dalej nie bede pisała bo mi wpadniesz w samouwielbienie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, wiem,wiem...ta pogoda tak na mnie wpływa,tak bardzo chcę już wiosny.Wstaję rano do pracy jest szaro,wracam do domu(o 17.30) jest już ciemno...nic mi się nie chce robić później,najchętniej od razu poszłabym spać.Wiosna to co innego,często spotykam się ze znajomymi,wieczorami chodzimy na długie spacery albo przesiadujemy w parku :105: piękna jest moja wieś wiosną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi