Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, fajny sport, kiedyś lubiłam, choc specjalnych umiejętności nigdy nie miałam. Teraz z zimy zostały mi tylko sanki, ale do tego niestety potrzebne to białe coś... No i najlepiej żeby ktoś mnie jeszcze na górę wniósł. :D

Największą frajdę miałam kiedyś w Austrii, gdzie wieczorem trasa dla początkujących zamieniała się w tor saneczkowy. Podpinał się człowiek sankami pod wyciąg i wio na górę. Większośc saneczkarzy to byli dorośli i gros w obłokach rumowego oddechu. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, tak sobie zwizualizowałam, że siedzimy sobie na leżaczkach, słonko świeci, ożywczy wiaterek od morza delikatnie wieje...

...tośka przekopuje fosę pod mostem zwodzonym ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to chociaż deczko dałam Ci pozytywów i tak trzymaj cały czas. Wspomnienia są przecież częścią nas, nikt nam tego nie odbierze co przeżywaliśmy, o czym marzyliśmy. Trzeba pamiętać te miłe chwile, a te gorsze odsunąć od siebie.

Uszy do góry kosmo, co dzień to będzie lepiej, jesteś silna i dzielna kobitka :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim :papa:

tosia_j, tak sobie zwizualizowałam, że siedzimy sobie na leżaczkach, słonko świeci, ożywczy wiaterek od morza delikatnie wieje, drink z parasolką w łapce i sobie wszyscy gadamy, albo nie, jak nam się chce... Wszyscy są leniwie zrelaksowani. Ech...

kosmo Już Ty nie narzekaj :nono: Masz wiatr od morza na co dzień :pirate: Za to ja mam lepsze warunki do saneczkarstwa :mrgreen: tak dla równowagi.

Jerzy Zmykaj z tą czekoladą, bo jeszcze Cię wyśledzą, że robisz kryptoreklamę. Trzeba było wstawić tabliczkę bez napisów albo najlepiej czekoladę rozpuszczoną, to by się nikt nie kapnął :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, ale ja to dzwonienie w uszach mam od dawna a teraz się nasiliło w dodatku mam zapalenie ucha i biorę antybiotyk dzisiaj już ostatni dzień. To zapalenie ucha to dzwonienie nasila :?

Pierwszy raz słyszę o przesądach w związku z dzwonieniem w uszach.Nie wierzę w przesądy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi