Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czas zrobić brzuszki, a nie chce mi się... zmotywujcie mnie...

Co do szpitali sądzę, że lepiej wracać do normalnego stanu w naturalnych warunkach, po prostu żyjąc i zmagając się z nerwicą...

Szpital to wg mnie jest dla tych którzy kompletnie nie mogą funkcjonować... nerwa, dobrze mówi, że co innego jak są ośrodki stricte leczenia nerwic, tam warto się udać... do normalnego szpitala nie polecałabym osobiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, no wlasnie, bo tak naprawde nerwica to nei jest jako taka choroba - jak np. jakeis psychozy, tylko bardziej zaburzenie emocjonalne. Wiec w takich osrodkach czlowiek pracuje z tym zaburzeniem i sie ogarnia i to jest ok. A taki oddzial zwykly psychiatryczny no to nie oszukujmy sie, sa tam ludzie przewaznie, ktorzy stoja caly dzien z tępym wzrokiem, albo maja mega urojenia, rozne akcje takie, albo tak ciezko depresje, ze leza i tylko patrza sie w sufit. I przewaznie wszyscy na maksa nacpani lekami. Do takiego to nie ma najmniejszego sensu sie wybierac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, a no widzisz!! :) czasem gorszy dzien a potem nastepny ok! super :great:

chocovanilla, ale to wlasnie jeden z objawow nerwicy - banie sie o to, ze sie jest niebezpiecznym i sie straci kontrole nad soba. Osoby ktore naprawde takie są, nawet o tym nie pomysla i sie nie przjemuja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi