Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Arasha, mnie tu nie wszyscy lubia :mhm: hihi.

Nie wierzę :pirate: Niektórzy to naprawdę są ...

Wiesz realnie to mi tez zostala garstka znajomych od kiedy zachorowalam na dpereche i nerwice to zostali tylko Ci najblizsi , reszta widac nie warta byla nic skoro sie poodsuwali. :bezradny:

Ja nigdy nie miałam, to nie wiem, co tracę :roll: Gorzej chyba mieć i stracić :(

monk.2000, witaj :papa::papa::papa: rozbawiles mnie tym wpisem :)

Mnie w sumie też :mrgreen:

z.w telefon mam.

O co chodzi z tym fonem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, wiesz, to zwykly sprawdzian byl ale umiałam uczyłam sie, kolezanka mi to tłumaaczyła a taiego byka strzeliłam ze wiesz w zadanich wszystko zle 2 punkty na 8 a zeby bylo smiesznie to dobrze mialam zadanie najtrudniejsze z gwiazdka nieobowiazkowe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, o jak dawno Cie nie widziaqlam . Terapia mnie osobiscie bardzo pomaga , stalam sie dzieki niej bardziej mobilna no i s poro rzeczy o sobie dowiedzialam o tym czego sie boje . Teraz to juz mi zostal lęk przed lękiem.

A co u Ciebie ? jak sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku :mrgreen: Nie było mnie tu trochę, a potem nie mogłam Was zlokalizować ;-)

U mnie w kratkę. Kolejna, trzecia próba odstawienia paro bez sukcesu :-( Po 4mcach nawrót ataków :-(

Dlatego jutro zaczynam terapię :-) Bardzo liczę, że mi pomoże.

A jak u Ciebie? Czytałam o kłopotach z błędnikiem. Lepiej Ci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, wiesz niestety wozi mna jak chodze i jak za duzo sie kolo mnie dzieje , typu samochody jada , ludzie ida... itp jutro dzwonie po laryngologach mam nadzieje ze znajde dobrego ktory mi pomoze i repionizuje moj blednik.

Kochana nie odstawiaj narazie leku jak sie zle czujesz .. idz na terapie i wtedy pomyslisz . Paro zreszta ciezko odstawic .

Niestety leki tylko tlumia nasze lęki , terapia mam nadzieje pomoze Ci przepracowac siebie i to co sie dzieje i dzialo w Twoim zyciu i bedzie lepiej , wyjdziesz na prosta. :)Ja wprawdzie cudownie uleczona nie ejstem ale na pewno o wiele lepiej sobie radze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku na paro funkcjonuję super na tyle że co rusz mam ochotę spróbować bez ... no ale niestety, chyba jeszcze nie czas ;-)

Udało mi się załapać na terapię na NFZ. Przede mną 12 tygodni :-)

U mnie to jakieś sezonowe są te nawroty. Latem jest super, a gdy tylko nadejdzie jesień wszystko od nowa... ech

Cieszę się bardzo, że u Ciebie lepiej :-)

-- 26 paź 2014, 21:15 --

amelia83 cześć :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi