Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No ja jutro do doktorki, się nie mogę doczekać, bo miałam przesuniętą wizytę przez durnowatą rozmowę o pracę.

Już nie wiem jak się czuję.

Np. płakałam zasypiając, a obudziłam się i się uśmiecham.

Wydaje mi się, że jestem zbyt zmęczona, żeby się smucić.

Dzisiaj piszę jeszcze kartki i listy, częściowy powrót do dawnego hobby.

A jutro sobie oprócz nowych leków (mam nadzieję) wykupię taki antydepresant w kremie H2O2 ;) i p***dolnę szlaczek :great:

images?q=tbn:ANd9GcQldBTHMVtOVT96zmBD08dce2DLyZb6XzPFepoq2YJtpsOWPuytxw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, myślę, że fioletową płukanką dam radę odcień wyrównać. Do tego mam jeszcze różowy toner, który mi na naturalnych włosach nie chwycił (ciemny blond), a na takim paśmie na 100%. Ewentualnie. Bo mogę się jeszcze w międzyczasie scykać, albo zadzwonią w sprawie pracy i trzeba będzie wyglądać jak baba z biura a nie z komiksu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka - z pasemkiem to nie ma problemu, będzie paskudnie, czy zadzwonią w sprawie pracy, to położysz farbę w swoim kolorze i tyle. Gdybyś wpadła na genialny i spontaniczny pomysł walnięcia na całośc blond farby z kiosku, to mogłabyś się cykac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie miałam blondu po całości, bo odrosty by były srogie. Natomiast kiedyś miałam u fryzjera robione po kilka razy białe pasemka, tak że suma sumarum byłam blondyną, ale już chyba nie chcę.

A ten pomysł z pasmami z przodu jest genialny i spontaniczny, boję się tylko, żeby dresiarsko nie wyszło, ale mam przynajmniej dwa plany awaryjne, więc mogę się zabawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi