Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, :****

ja zjadlam dobry obiadek od razu lepiej :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tej pory każdy poradnik tego typu się okazywał new age'owskim p***doleniem, ale może kiedyś trafię na coś z sensem :shock:

Dobra, wydobyłam z broszurek 12 adresów, więc wszystko się może zdarzyć. Pora na podróż w czasie do lat 90-tych :shock:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, amelia83, Aluś, :★***********

mirunia, kochana jak sie miewasz?

Ja robilam stylizacje zdjec do sesji slubnej czyli ustawialam pare do ujec. Ogromnie lubie taka prace.w zimie pracowalam tak z modelkami do sesji modowej na strone netowa skkepu.pasuje mi taka praca'

Aluś, raz w tyg , rzadziej nie ma sensu.

-- 03 sie 2014, 16:23 --

cyklopka, :*********

-- 03 sie 2014, 16:25 --

mirunia, tak poki co ostatnia tego typu praca. :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej:**

dobrze, że mam rodzinę

moge na nich liczyc, bywalo roznie jak w zyciu ale kiedy ich potrzebuj e Są

mam dach nad głową i co jeść

1/3 populacji swiata tego nie ma

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie, bo nie mam jej ze soba, bardzo chcialbym ja teraz miec przy sobie

ale "buty szczęścia" tez Ewy Woydyłło podobała mi się

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to sobie kupie to ksiazke :smile: skoro polecasz i terapeutka tez :)

szkoda ze nie moge od Ciebie pozyczyc

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, a powiem ci ze ostatnio czuje się kiepsko ze 2 miesiace temu bylem u lekarza przepisal mi leki ale czuje się po nich strasznie zamulony jak nie biore to strasznie nerwowy :/ nie wiem sam jutro pojde do lekarza i pogadam co i jak bo duzej tak byc nie może

mgxs.gif

Chciałem zmienić świat. Doszedłem jed­nak do wnios­ku, że mogę je­dynie zmienić siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi