Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

Pedze niebawem do pracy , serce mi lomocze , dusi mnie ale dam rade !

Upal sie szykuje taki jakw czoraj a pozniej jeszcze czeka mnie sesja zdjeciowa ---slubna a raczej stylizacja . I jestem mega zadowlona bo wpadna z tego pieniazki :mrgreen: a sprawa wyniknela niespodziewanie wczoraj .

Musze podolac , wzielam milocardin zeby serducho uspokoic , ubieram sie teraz , slucham muzyczki i mykam .

Milej niedzieli dla Wszystkich :!::!::!::!:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, hej, a daleko?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, aha :) ja jak zalozylam sobie fejsa i po angielsku mialam a ja z angielkim slabiutko zaparaszalam jakies osoby nie z Polski a nie kumalam co robie :roll: i potem kilka tych osob do mnie pisalo jak sie skumalam usunelam ze znajomych

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, zgadza się, ale ktoś go wywiózł najprawdopodobniej bo brat go znalazł we wsi 2.5 km od domu.

-- 03 sie 2014, 10:47 --

amelia83, ja nie zapraszam tylko mi przysyłają. Teraz to z pw wynika że matrymonialne :mrgreen:

-- 03 sie 2014, 10:53 --

Nie ufam takim. Może szuka sobie naiwnej dupeczki co chce się wyrwać z dziury. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, hahaha a zjakiego kraju? co napisał??? :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boszz, ale miałem dziwny sen :hide: kobieta się onanizowała, a jej dziecko (jakiś bobas) na czworakach do niej podeszło i widząc co robi matka zaczęło jej paluch wkładać w cipke :hide: chore

od kiedy biore paroksetyne te moje sny są tak beznadziejne że szok!!!

zespół natręctw; paroksetyna 60 mg, doraźnie diazepam 5 mg, fajki i kawa ogromne ilości

ściany mają uszy, ludzie to pluskwy, wiem to, część z nich jest jak szczury, co robią szczury - węszą, szklanka przy uchu życie na podsłuchu, i nawet nie wiesz kiedy już ziomek leżysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam w pierwszych dniach brania mirzy się śnił papież, kosmiczne kryształy, zorze i jednorożce, a zakonnica w różowym sypała brokatem. Papież tłumaczył, że założył ten park na Watykanie zbudowany w oparciu o różne efekty optyczne, żeby ludzie wstępnie mogli się przekonać jak jest w raju o.o

Teraz już przywyknąć i nie mam kolorowych snów. :(

Też kiedyś miałam sporo znajomości korespondencyjnych i internetowych, ale to jednak nie to samo, co odpisać na anons sprzed 15-20 lat :D

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jk bylam w podstawowce mialam kolezanki listowe wlasnie z gazet, psiapsióły fajne to było, jak dostawalam list, otwierałam i ta ciekawosc co jest wsrodku.. :105:

cyklopka, a napisz...ciekawe co sie wydarzy.. :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, to zupełnie nie o to chodzi, że ja bym się chciała z kimś spotkać, po prostu jestem ciekawa co się stanie. Z resztą jeśli już napiszę, to tylko do dziewczyn, żeby nie wyszło matrymonialnie :lol:

W sumie mogłabym jeszcze dzisiaj powystawiać na allegro zgodnie z maksymą, że lepiej zarobić 5 zł niż nic :great:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Makabra, hej, co u WAS ;)

-- 03 sie 2014, 12:20 --

cyklopka, nooooo :105::105::D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jk bylam w podstawowce mialam kolezanki listowe wlasnie z gazet, psiapsióły fajne to było, jak dostawalam list, otwierałam i ta ciekawosc co jest wsrodku.. :105:

Teraz można znaleźć w sieci osoby chętne do korespondencji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, no cos ty serio? ze listy sie pisze ?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi