Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, lekarka tzn. miałam odstawić przy następnej wizycie, a odstawiłam już bo mnie przeraziło to że bardzo dużo jem. Wiem że to chore :roll: Wrócę chyba do małych dawek bo kuźwa chyba nie wyrobię zwłaszcza tych prądów w ciele po odstawieniu nexpramu. Fakt że lepiej się czuję bo nie mam takie górki, jestem spokojniejsza, nie biegałabym jak oszalała po domu, mniej zniecierpliwona. Kurcze powinnam skonsultować, ale głupio mi prawie Jej nie znam, miałam zaledwie dwie wizyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, zmarł mój kolega :why: pamiętam jak 4 lata temu szukaliśmy dla niego dawcy szpiku... tyle przetrwał pomimo krytycznych momentów, miał przeszczep, urodziło mu się drugie dziecko, wszystko wskazywało na to, że wychodzi na prostą...a tu taka wiadomość :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, git siedzę w pracy a co u cie ciebie doberman ? :D

Ja wczoraj wyszedłem z psychiatryka, dzisiaj byłem u terapeutki, a w sobotę jadę do lekarza. A teraz sobie siedzę przed komputerem, ale chyba zaraz się położę, bo dzisiaj dosyć wcześnie wstałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, i ja musze znaleść jakiegoś psychologa ale nie chce mi się chodzić na te pogadanki :/

Jak znajdziesz odpowiedniego psychologa to zechce Ci się chodzić na pogadanki. Ja przed pójściem do tej terapeutki byłem bardzo sceptycznie nastawiony do psychoterapii a teraz latam na nią z przyjemnością bo mam fajną terapeutkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi