Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Anna Maria, acherontia-styx, :***************Hey Kobietki :papa::papa:

A ja nie spalam znow , cala noc mialam myslenice o komisji Zus.

A od rana mam biegunke z nerwow i dusi mnie. I zdrowiej tu czlowieku jak Zus kapie swiadczenia po dwiamiesiace a moj stan po kazdej komisji sie pogarsza na jakis czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie wykończysz Kochana. Komisje są same w sobie stresujące, a Ty bardziej dla Ciebie bo to jest być albo nie być, także rozumiem Twój stres, ale nie jedno przeszłać więc i z tym dasz radę ;**

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK1962, tak, do policealnej, jeżeli do września będę na siłach

-- 07 maja 2014, 12:27 --

jutro na 15:00 idę do lekarza,ciekawe co powie jak znowu nie zobaczy u mnie poprawy :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja też spać w nocy nie mogłam :? w końcu zasnęłam, ale spałam jakieś 3,5h po czym zadzwonił budzik. Także wyglądam jak zombie.

Jak tak dalej będzie to chyba pójdę do lekarza po jakieś prochy nasenne :evil:

Anel92, a na jaki kierunek chcesz iść?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc :smile:

ja dzisiaj mam spadek :bezradny: spalam długo, rano bez chęci, potem kapiel i jakby lepiej :yeah: i romowa z M i jego mamą podtrzymała mnie na duchu i smsy z siostrami, daja i tyle ciepła, wsparcia, dodają otuchy, pocieszają i wogóle bardzo Ich kocham, zależy im żeby mi sie polepszyło... platek rozy, podoba mi się avatar, swietny jest :105:

Anel92, też od wrzesnia planuję szkołę technika farmacjii a Ty wybralas jakiś kierunek, o jakimś myslisz konkretnym?

pale kadzidełka, M zrobił akupy, siedzimy z psiakmi w domu bo pada...a może już przestało.... :mhm:LATEK1962, jak samopoczucie?

acherontia-styx, zle sypiasz? malutko 3 godzinki snu, tym bardziej jak po niedospanej nocy trza do szkoły czy pracy :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no niestety ale od jakiegoś czasu kiepsko u mnie ze snem. Co prawda kiedyś często sypiałam po 4-5h na dobę, ale to już nie te lata :P i teraz czuję się jak zombie :roll:

minie pewnie samo za jakiś czas, bo ja już tak mam. Organizm odreagowuje wszystkie stresy w ten sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :great: dajesz radę , ja dzisiaj też wzięłam benzo, bo takie leki miałam w domu, że sie cała trzęsłam i pomogło, teraz jem sobie obiadek i pije zielona oczywiście ;)

mi nastrój depresyjny jakby opadł, jest lepiej a za to nasiliły sie lęki...coś za coś...ale nie dam im się tak łatwo, jutro podjadę do mojej doktor pogadać, może coś zaradzimy, biore seronil od dawna może jego działanie sie osłabiło :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Wróciłam, ale recki na tegretol nie dostałam i o benzo wstydziłam się pytać

-- 07 maja 2014, 15:15 --

ale z rozmachu poszłam do fryzjera i dałam radę przesiedzieć, nawet spokojnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ja kiedys tez mniej snu potrzebowałam ,wekendowe maratony imprezowe, od piątku do niedzieli i jescze w niedziele szłam do pracy na 12 godz przykładowo ale to była młodość...teraz jak dobrze sie czuję to sypiam srednio 6-7 godz jest ok, a teraz w depresjii po 11-12 godz snu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, dziekuje :******** mnie tez sie spodobal:)

mirunia, dziekuje :******** pojade taxowka w jedna strone juz sobie zaklepalam tanie taxi 26 zl mnie wyniesie trudno ale nie bede sie tak denerowala. Wroce juz autobusem.

Coaxilu biore dwie tabletki ,i od kiedy zwiekszylam do dwoch nie spie :-|

Anna Maria, buziaczki :********************** :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi