Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie ku spamowej na zwiadu 
I idu i patrzu 

Na wątku cichosza                                                                                                                                                                                      Na forum cichosza
Nie ma tosi_j
I nie ma Mirunia
Tu cichosza tam cicho 
Szaro brudno i zima 

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie i idu i idu 

..........

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

@Lunaa  :mrgreen: brawo! Jesteś niesamowita....:great:

A gdzie podkład muzyczny? Jakoś sama musiałam sobie zaśpiewać... ale trzymałam się za brzuch :lol:

No cichosza, nie to co kiedyś tu było gwarno... raz wesoło, raz mniej, ale działo się. :bezradny:

Może jutro będę miała lepszy dzień, dzisiaj trochę nostalgicznie snuję się po chałupie. Tu coś zrobię, tam coś przesunę i już noc...

Nie kocham tej pory roku, ale muszę jakoś przetrwać, chyba aż do marca (?) Liczę na fajną połowę października.

@takie_tam nawet nie wiem o co chodzi, o jaką urazę? Spokojnie.... :D  Pokazałbyś lepiej swoje żołnierzyki ;)

image.png.a54439362e985c78173efde0352ceb14.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lunaa napisał:

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie ku spamowej na zwiadu 
I idu i patrzu 

Na wątku cichosza                                                                                                                                                                                      Na forum cichosza
Nie ma tosi_j
I nie ma Mirunia
Tu cichosza tam cicho 
Szaro brudno i zima 

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie i idu i idu 

..........

:classic_blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia bez podkładu...mogłabym sama Wam zaśpiewać ale raczej spamowa by padła raz na zawsze :hide::mrgreen:

Miruniu też nie znoszę tej pory roku ale jako tako się trzymam w dobrym humorze. Żyję z myślą o kwietniu bo uwielbiam tą porę roku i bardzo boję się listopada bo przeważnie wtedy nie daję rady ale mam nadzieję, że tym razem utrzymam nastrój dziki lekom.

@tosia_j co się tak dziwisz ? Obiecuje wiecej mojej twórczości nie wstawiać na spamową :mhm: :mrgreen:

@takie_tam z chęcią również zobaczę Twoje żołnierzyki ;)

@Elmewolny dzionek mam od pracy to i nastrój w porządku 🙂

@Abigail_1Sm25 Powodzenia w szukaniu pracy 🙂

@szary wilk wyłeś do księżyca dzisiejszej nocy? ;)

Czas na drugą kawkę...miłego dzionka wszystkim życzę 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim, jak samopoczucie dopisuje? Tak mnie dzisiaj naszło - wie ktoś, co się dzieje z Kosmostradą i płatkiem róży?

@Elme, na razie nie, choć jakieś jedzenie będzie trzeba kupić i zadzwonić, żeby studentowi ocenę wystawiono. 

@Lunaa, @mirunia, zdjęć nie zrobiłem jeszcze, ale mam takie starocie trochę: kawaleria Unii w skaali 1:600 - kaw.jpg

Więcej drobnicy można zobaczyć na blogu: http://zajecza-norka.blogspot.com/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Cieszy mnie dzisiejszy dzionek, bo i słoneczny, prawdziwie jesienny i weekend za pasem. :D 

Przyjemnie się pracuje z takim widokiem za oknem i z perspektywą odsapki weekendowej i wypicia leniwie porannej kawy. ;)

Z miłą chęcią coś podziałam w domu, a i na spacer jesienny się wybiorę, żeby zaznać nieco ruchu i powietrza i zacząć nowy miesiąc z większą werwą... może się uda!

@takie_tam dzięki za fotki, wprawdzie miniaturowe te figurki, ale coś dojrzałam. Widać na blogu, że to prawdziwa pasja i znawstwo. Oprócz tego zdolności manualne w dość rzadkiej już teraz twórczości. :D

A Dziewczyny o które pytasz (Kosmo i Płatek) nadal mają konta na forum, jeno już nie piszą... też żałuję... żal. Realizują się poza Spamową. Mnie też nie było tu kilka miesięcy... ale zatęskniłam. ;)

@Lunaa widzę, że coraz lepiej funkcjonujesz, cieszę się. Widać większą energię, otwartość i aktywność na Spamowej. Nawet humor dopisuje i taka pozytywna "zaczepność" - czego wcześniej nie było. Duża poprawa, fajnie!

@tosia_j pozdrawiam Ciebie i Twój "minimalizm" :D

Miłego piąteczku Wszystkim :great:

A słucham sobie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie ma 🙂

Kolejny dzień  wolny a za oknem również u mnie piękne słoneczko aż dusza się raduje. Od rana działam...sprzątam, piorę i gotuję a jakże mam zapał ;)  Do tego dostałam kwiaty od męża bez okazji 🙂 Czego chcieć więcej...wszystko układa się dobrze...wielki pozytyw aż nie wierzę, że tak śmigam tej jesieni :D

@mirunia dzięki za ciepłe słówka...rzeczywiście lepsze samopoczucie sprzyja ku większej otwartości u mnie...muzyczka odczywiście przednia i w moim guście a ja sobie posłucham dziś Sylwii Grzeszczak 🙂

@takie_tam nie skomentowałam Twoich żołnierzyków ale już się poprawiam ;) Naprawdę zadziwia mnie jaką precyzję musisz mieć w ręce aby malować tak drobne elementy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi