Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

@tosia_j sorki, rozmarzyłem się 😍 Każdy miałby kawałek ziemi do uprawy i "kawałek" energii dostarczanej przez słońce, tak by zasilić panele słoneczne + agregat 

Można by zebrać ze swojego ogródka warzywa i owoce, podlewając je za darmo.

A jeśli mamy deszcz padający co 3 miesiące, też warto go zebrać na odpowiednio sklepionych dachach ogródków i dozujących roślinom odpowiednią dawkę wody. Taka jest moja wizja :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tam miśki?

Ostatnio nie wysypiałem się bo spałem po 5-6h, ale z każdym dniem widzę zmianę w sobie.

Przyzwyczaiłem się do tej specyficznej pustki po lekach i braku myśli 🙂 Energetyki już na mnie nie działają jak kiedyś i coraz bardziej zastanawiam się po co je piję.

Pogodziłem się z faktem czy jestem chory czy nie, i czy muszę brać leki czy nie. Po prostu jakoś tak.

@Liber8 nie miałem gdzie ci tego napisać (hehe pw, ale od tego mamy spamową!), ale uznałem, że nie korzystam już z systemów Unixowych więcej. Mam po prostu dość marnowania czasu na bycie beta testerem oraz pracy dla open-source po wróceniu do domu. Jak coś działa, to czemu z tego nie korzystać?

Niby zacząłem rozumieć ideologię Appla przez ostatnie 2-3 miesiące, ale jednak nie jest to system dla mnie. Lubię sobie pograć, i nie martwić się konfiguracją 1234 rzeczy. Windows 10 wrócił na stałe na mój dysk.

Miłego popołudnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

@Reghum, nie jestem w stanie zrozumieć pytania, średnio się czuję. Żadne ideologie mnie nie interesują, telefon apple miałem raz w rękach i to nie włączony :D  Lubię siekiery, motyki, noże, obieraczki do ziemniaków i miecze. Technologia przestaje mnie interesować, to już Wasze młodsze pokolenie dwudziestolatków musi się z tym męczyć, ja nie pasuję do tych czasów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.09.2018 o 23:35, Abigail_1Sm25 napisał:

obieraczki do ziemniaków jeszcze ujdą 😊

@Abigail_1Sm25  prawdziwa wojowniczka z obieraczkami do ziemniaków zamiast miecza ?  no co Ty... 🤣

5 godzin temu, Lunaa napisał:

U mnie smutnawo :(

Nie smutasuj...  
Gdybym był Führerem powiedziałbym : Luna -przestań siać defetyzm w moich szeregach !
Teraz marsz do spania ,masz pomyśleć o czymś miłym zamykając oczka. Jutro będzie lepszy dzień. To rozkaz :!:
Odmaszerować do łóżka !  :pirate:

https://sjp.pwn.pl/sjp/defetyzm;2554368.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi