Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, wiejskifilozof napisał:

Mecz z   Kolumbią o wszystko 🔧

@wiejskifilozof niekoniecznie :D 

Możliwy scenariusz:

Przegrywamy z Kolumbią, Senegal wygrywa z Japonią. Sytuacja w grupie po drugiej kolejce:

1. Senegal 6

2. Japonia 3

3. Kolumbia 3

4. Polska 0

W ostatniej kolejce wysoko wygrywamy z Japonią, Kolumbia przegrywa z Senegalem i wychodzimy z drugiego miejsca :D 

1. Senegal 9

2. Polska 3

3. Japonia 3

4. Kolumbia 3

:pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@z o.o., ja dawno już skojarzyłam dzięki avkowi 🙂 Witaj!

Co u Ciebie, też nie dajesz rady bez forum 🙂

Ja jestem jakby przywiązana do niego, już nie raz chciałam zrezygnować, odejść, ale nie mogę /????.

Nie piszę codziennie, ale muszę tu zajrzeć choć na chwilkę. 

Trochę przeszkadza mi nowa szata , bo nie przepadam za zmianami, ale trudno...dam radę 🙂 

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, z o.o. napisał:

dobra, to Wam coś powiem... to ja jestem sailorką

mi sie myli wiekszosc osob ktore piszą, nie wspomne o tych ktorzy wracają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, misty-eyed napisał:

(...)

Co u Ciebie, też nie dajesz rady bez forum 🙂 ?

(...)

co u mnie, no cóż, był kolejny epizod choroby, był i przeszedł, jestem w remisji od początku maja.Biorę lżejsze leki, więc czuję się lepiej, nie śpię tyle... a forum mi się podoba! 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry 🙂

@tosia_j, ja też mam z tym problem, ale jest kilka nicków/osób, które zapamiętuję, kojarzę z łatwością. Trudno powiedzieć od czego to zależy...

@z o.o., z tym musimy się pogodzić, niestety. Epizody będą powracać, to oczywiste, trzeba więc cieszyć się, gdy jest lepiej...;) i żyć w miarę normalnie...

Nie spałam całą noc, muszę przetrzymać do wieczora, ale jestem bardzo słaba. Ok. 2.30 wystraszyli mnie strażacy poszukujący źródła dymu na klatce. Pukali do wszystkich, nic nie znaleźli. Po tym zamieszaniu wiedziałam, że noc stracona. Nie pierwsza i nie ostatnia :(

Edytowane przez misty-eyed

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia:yeah:, cieszę się, że wpadłaś...

Współczuję Ci bólu głowy, bo choć rzadko miewam tę dolegliwość, wiem, jak przeszkadza. 

Być może nadchodzące ochłodzenie daje Ci znaki :(?

Dzisiaj upał piekielny...

Czekam na obniżenie temperatury 🙂 i ta nadzieja trzyma mnie dzisiaj przy życiu.

Oglądam mecze jednym okiem... Byle do wieczora!

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, u mnie jest tak że mam wachania nastroju. Dzięki stażowi stałem się mniej egoistyczny i zapatrzony w siebie. Aktualnie stan trochę depresyjny, 27 czerwca mam wizytę u psychiatry, wyjdę wcześniej z firmy.

z o.o. po pewnym czasie załapałem że jesteś sail, ale nic nie pisałem. Ogółem mam ostatnio słaby nastrój... Jestem umówiony za tydzień ze znajomymi, a ja się boję że znów wyjdę na dziwaka xD Jak zawsze zresztą. No ale cóż, nie będę czekał zanim nowe leki/inna dawka Solianu zacznie działać. Mówi się trudno.

11 godzin temu, JERZY62 napisał:

Witam w ten chłodny pochmurny dzień. 

Miłego dnia wszystkim życzę.

Straszna pogoda, co nie? Jeszcze w Pokach doszła opcja weather boost, i próbowałem wysolować Onixa :P Bo gram cały czas solo. I mi się nie udało, ale właśnie nie wiem, czy boss nie dostał boostu... Muszę poczekać na sunny, wtedy jest dobry boost do Exeguttorów (typ trawiasty).

3 godziny temu, Heledore napisał:

@JERZY62 no, mecz o wszystko. Zobaczymy co zrobi Nawałka, żeby zapobiec przegranej. Ale trochę się martwię w tej kwestii.

Meczy nie oglądam, ale słucham i czytam co się dzieje. Mam nadzieję że nasi wygrają, ale ludzie mówią, że sytuacja gorsza niż z Senegalem... Zobaczy się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi