Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze ze ktokolwiek rozumie o czym reghum pisze

ja nawet nie probuje

Jak piszę to przynajmniej zabijam sobie czas klepaniem w klawiaturę, chociaż szczerze piszę z prędkością 90 słów na minutę więc "luz".

A wiesz co chciałbyś napisać, jakiś program?

Myślałem żeby kupić VPS'a za 6-12zł i postawić jakiś własny serwer i może stworzyć jakieś community, ale to może kiedy indziej. Mam nadal nadzieję na to, że moje złomy czyli A4-4020 APU z 8gB RAM i Raspberry Pi 2B się przydadzą i odpalę kiedyś serwer Tibii czy czegokolwiek dzięki światłowodom, bo wolę domowe, a nie profesjonalne rozwiązania. Po prostu hobby :D

Co do programów - nigdy nie mam pomysłów, pisałem ShizOS'a czyli system schizowy na platformę i386, ale ostatni commit na bitbucketa był chyba 2 miesiące temu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie moja wina ze nie siedze w temacie? jestes nieludzko zautomatyzowany

Nie mam empatii i nie potrafię się interesować innymi ludźmi, mam tego świadomość. Jak nie piszę o chorobie, to piszę o IT i na przemian.

Albo jestem w jakiś sposób autystyczny, albo po prostu egocentryczny.

I tak dzisiaj był przełom bo zamiast wyzywać Applowiczów na Facebooku po dwóch energolach i trzech kanapkach z nutellą doszedłem z nimi do porozumienia, i w sumie wtedy poczułem się dobrze, bo ani nie fanboyowałem, ani się nie wykłócałem na temat Xiaomi lepsze. W sumie znów mnie nikt nie zrozumie ale chodzi o to, że ostatnio jakoś inaczej rozumiem ludzi, inaczej widzę świat, inaczej postrzegam życie.

Kłopot w tym że i tak średnio to się przekłada na forum, szczególnie że ja przychodzę tutaj napisać jakiś changelog w życiu którego nikogo nie obchodzi. W sumie to chyba przez to, że zawsze chciałem mieć hobby i za te hobby być akceptowany, a wyszło jak zawsze, że się rozwija je w samotności. A nie dość założysz swoją grupę informatyczną na facebooku, albo grupę, to cię jeszcze ludzie zwyzywają za to, że im pomagasz. Jest i tak.

Idę spać, nie mam siły już na nic i padam na pysk. Miłej nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim :) Dziękuję bardzo za życzenia, trochę sobie poświętowałam to na forum nie wpadałam :D Ale też Wam życzę wszystkiego dobrego, dużo spokoju i radości ^^

Wczoraj walnęło nam prąd więc siedzieliśmy przy świeczkach z winem, jejku, jak mi brakuje alkoholu. Mam limit lampka wina na miesiąc, ciężko się tego trzymać... :P A jaka byłam szczęśliwa przez tę chwilę ^^"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:105::105::105: pusto tu dziś... zimno... szaro... i wogle nie pluszowo pluszzzz się skończył....

Mam pewną teorię dlaczego tak jest :

pusto tu dziś... -dlatego że nie ma Kosmostrady,

zimno... -prawdopodobnie Kosmostrada nic nie zrobiła z "problemem" i nadal chłodzi laptopa w lodówce :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi