Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem klawiaturę mechaniczną z biedry za 99zł!

Hykker? Jak tak to mam tą samą, służy mi już rok. Nie narzekam prócz wypadającej spacji (w sensie czasem potrafi wypaść z zawiasów/uchwytów i klik nie działa, ale bardzo rzadko, jak się bardziej w nią nawala. Działa nadal spoko.

Tylko że ja kupiłem za 150zł rok temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem bo właśnie obniżka ze 149 była i po prostu nie mogłem zrezygnować z zakupu. A ja jeszcze jak jestem w tej swojej manii to po prostu kupuję jak leci. Kupiłem też taką kostkę - rubika - głośnik :D

Fajnie klika ta klawiatura. Strasznie głośna i to mi się podoba :D

Podpis usunięty, ponieważ łamał Regulamin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, ja mam klawiaturę A4TECH i myszkę Logitech 185, super mysz, jestem z tej myszki bardzo zadowolony.

Apek, jak w manii jestś to nie szalej, uważaj bo w długi popadniesz jak moja znajoma.

mirunia, aaa jesteś, dobrze że się pokazałaś, hej ;):D

kia_ sportage, zimie mówimy stanowcze nie :mrgreen: A ona i tak swoje robi :D

Edytowane przez Gość

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, oddychaj oddychaj ;) dopóki walczysz jesteś zwycięzca..

Siema ziomalenta. Ruszać dupy smrody!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Ten tego, miałem w ręku 5 calowy telefon dziadka bo przyjechał żebym mu skonfigurował, i w sumie ten zamówiony Xiaomi Mi6 6/64gB z chin (i to naprawdę tanio) za pierwszy hajs nie wydaje się być zły xd

Wydawało mi się że 5 calowe telefony to patelnie, bo w sumie to są patelnie, ale wziąłem do ręki i się wydaje że jednak to taka patelnia nie jest, duży ale da się luzem obsługiwać rękoma albo nawet ręką.

Wcześniej miałem Ace 2, Z1C i iPhone SE (ajfąna mam nadal), czekam na przesyłkę. Myślałem że z kompakta się nie przestawię, a nie będzie raczej większych problemów :)

No cóż, chyba posiedzę trochę, nie chce mi się spać, ale jednocześnie czuję się taki... Pusty? Jednak nie jest już tak sedatywnie. Odpuszczenie dawki leków po południu było dobrym pomysłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apek, ale chyba mi się wydaje że pisałeś że już benzo kiedyś odstawiałeś i odstawiłeś, ciężko było odstawić?

Niczego gorzej mi się nie odstawiało.

Odstawiałem z dawek 10mg Alprazolamu dziennie. Do tego często piłem by spotęgować działanie.

Ogólnie telepało mną jak starym alkoholikiem, w nocy nie mogłem spać, bo sama kostucha chodziła po moim pokoju. Nie mogłem się wysłowić bo tylko bełkotałem jakieś brednie. Myślałem, że zaraz dostanę padaczki i umrę. Miałem mega agresywny nastrój i urojenia prześladowcze. Błagałem psychiatrę o kolejne leki, bo wiedziałem, że nie przeżyję nagłej odstawki.

Podpis usunięty, ponieważ łamał Regulamin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi