Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kia_ sportage, no to dobranoc, aby się udało ;) ja ostatnio tyz mam z tym problem ale z pewnością nie tak duży jak ty. U mnie chyba związane to było z alergia a dzisiaj mam nerwa grr

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór, ja na twarz padam, przydałoby się trochę wolnego, jakiś urlop, wczasy...

ale tak samej na weekend wyjechać :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, gdziekolwiek 8)

czasem mam ochotę odpocząć w samotności

a się nie da...

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, nie pisałem wczoraj tego ale przypadkowo zamiast z kapusta kupiłem z miesem :pirate: ale dziś naprawiłem błąd. A spać nie mogłem po orzechach laskowych- alergia. Bo mam alergie na niektórych ludzi, z którym z własnej głupoty przebywalem ale koniec z tym. Teraz będę tworzył własną rzeczywistość i nie dopuszcze żeby byle chwast zamieniał w niwecz to na czym mi zalezy. W koncu wiem jak to zrobić.

Little Red Fox, rozumiem ciebie doskonale. Ja bym góry zwiedzil i pozjezdzal na desce taki aktywny wypoczynek ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u nas teraz ludu jak mrówek, bo śnieg w górach spadł i wszyscy na narty przyjechali, korki na kilka godzin się zrobiły :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, ja mam morze blisko i jestem co lato, ale wolę jezioro bo można popływać, a morze to tylko bajer bo to taki wielki niebieski horyzont i fale a warunki do pływania kipskie, fale i prądy przeszkadzaj.

Takim ludziom trzeba stawiać jak najszybciej granice i nie otwierać się na nich jeżeli czujesz ze może to być dla ciebie krzywdzące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni totalnie nie rozumieją tego stanu. Miałem takie sytuacje w rodzinie ale nie natarczywe, tylko jedno zdabiowki i też mi tym nerwa podnieśli. Teraz bym powiedział od razu ze nie ich sprawa i se nie życzę komentarzy. Ja do ich życia się nie wpierdzielam a takie z nich pomocne dłonie jak z koziej dupy trąba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wstać o 6, 7:22 autobus na warsztaty odnośnie stażu. Jest 1:30, ja spałem 3h na hydroksyzynie i dalej nie mogę.

K*rwa bezsenność ciągnąca się od gimnazjum... Chyba zostanę Eliotem z Mr Robota. Sińce pod oczami + chroniczne problemy ze spaniem.

Ehh, jakoś to będzie. W techbazie potrafiłem wielokrotnie iść spać o 2 w nocy i wstawać do technikum o 6-7, i jakoś dawałem radę.

Ktoś tu śpi, nie śpi? Brakuje mi picia, myślałem żeby iść na stację po nie.

Ale chyba zejdę na piętro niżej i zobaczę czy coś jest, chociaż zwykle dostaję za to opierdziel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

Pokonaly mnie zawroty glowy i dzis niestety musialam zostac w domu. Czekam na tel od osteopaty z decyzja co dalej.

Oczywiscie mam juz czarne scenariusze ,ze na pewno jestem uszkodzona po zabiegu na amen i juz tylko bedzie gorzej ale poszlam w miejsce gdzie lekarze maja same dobre opinie i pracuje tam jeden z najlepszych neurochirurgow w Krakowie . Operuje sportowcow.

W kazdym razie kooopa dzis po calosci jesli idzie o fizyczne samopoczucie. :roll::roll:

To zdjecie oddaje moj stan 8):pirate: doslownie .

Milego dnia dla WAs!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, o to ja tez nie mam sporo z tych rzeczy o ktorych piszesz. Tez mam prace i to obydwie ktore nie daja mi miliona monet i mieszkam sama , znajomych tez nie mam wielu . Mysle ,ze dzieki temu , ze same mieszkamy to sobie radzimy calkiem niezle . Sporo ludzikow - zaznaczam , ze nie wszyscy i nie wrzucam nikogo do jednego worka ale sporo ludzikow nigdy nie wyjdzie z pewnego etapu nerwicy bo wlasnie jest rodzina ktora ich wyrecza w codziennym zyciu i funkcjonowaniu. :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, kia_ sportage, witOjcie, udanego dnia ;)

Reghum, może gdybyś styral się fizycznie to by pomogło, może u ciebie wpływ ma na to przesiadywanie przy komputerze.

Udanego dnia spamowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wróciłem z warsztatów. Całkiem udane bym rzekł, nie jestem turbo zadowolony, ale takie przeciętne "OK". Szczególnie że spałem 3h i doładowywałem się energetykami xD

Mam jechać jutro na 13, za tydzień wtorek/środa o tych samych godzinach. Ciekawe czy staż będzie odbywał się codziennie - niby planowane jest 7h dziennie, i mam urlop 2 dni na 30 dni, ale może będzie tak że będą puszczać wcześniej, a przepisowo (w regulaminie) jest zawarte że mam być dysponowany/sprawny na połowie wyznaczonych godzin, czyli 18h (35h/2) tygodniowo. Szczerze - nie mam pojęcia. Może być i tak, zaczynam się dostosowywać, największym problemem jest wada wymowy niżeli moja choroba. Zresztą jestem zdrowy.

A jak wam mija dzionek? Ja poszedłbym się kimnąć, ale musiałbym wziąć hydro. Może i tak zrobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Na początek to ściskam gorąco wszystkich zelzionych, obolałych i w ogóle z doopnym poniedziałkiem. :bezradny:

Wróciłam dziś do domu dopiero w okolicach siódmej, a w pracy byłam wcześniej, no bo musiałam wyjść na to cholerne USG. Jak Ci dają termin, to trzeba kłaniać się w pas, a nie wybrzydzać, że w tym czasie to w pracy jesteś. ;)

No i cały dzionek minął. W dodatku słabo dziś, oj słabo. Jak przyszłam to nawet pierogów mi się odgrzać nie chciało. Zjadłam wafelka. :roll: Mistrzostwo zdrowego odżywiania...

No ale ten dzień poniekąd za nami, a jutro nie wiadomo co będzie. Tego się trzymam.

Sprawdziłam w telefonie i dziś również udało mi się przejść conajmniej 5 km. :great: A takie minimum dzienne sobie wyznaczyłam. :smile:

Spokojnego wieczorku!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej,ponoć magiczna liczba to 10.000 tys kroków :) smartfony mają krokomierze, więc można to mierzyć bezwysilkowo.

kia_ sportage, baca mnie opętał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej,ponoć magiczna liczba to 10.000 tys kroków :) smartfony mają krokomierze, więc można to mierzyć bezwysilkowo.

A ja ostatnio myślałem żeby kupić Mi Banda z Aliex albo lokalnego sklepu :P Ogółem nie tylko smartfony, ale różnej maści zegarki czy bandy. Pozwalają też liczyć ile godzin się spało, ile się przeszło, jaki się ma puls.

Na początek to ściskam gorąco wszystkich zelzionych, obolałych i w ogóle z doopnym poniedziałkiem.

Ja się czuję jak na kacu, chyba muszę przystopować z braniem hydro bo biorę je jak drażetki, z drugiej strony problemy ze snem... I tak źle, i tak źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, co to bandy? Mi się wydaje że współczesny człowiek to niewolnik czasu i jeszcze sobie do życia dorzuca ciężarów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, co to bandy? Mi się wydaje że współczesny człowiek to niewolnik czasu i jeszcze sobie do życia dorzuca ciężarów.

Tańsze smartwatche. Po prostu zamiast mieć pełnoprawny wyświetlacz mają taki pasek jaki był np. w mp4.

i-xiaomi-mi-band-2-czarny.jpg

Mają te same funkcjonalności i funkcje. Może wykonanie jest ciut gorsze, słyszałem ostatnio że chłopakowi wypadł środek i miał samą gumkę i musiał szukać części xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Zabrakło mi ok 500 kroków... Lecieć dobić do 10000? ;)

Ogólnie jesteśmy niewolnikami technologii... :bezradny:

Masz normalny zegarek na łapce? :105:

kia_ sportage, co tam Słonko, bylaś u tego lekarza?

Po wypiciu dzbanka rumianku, holik skasował konto... Uważaj... :mrgreen:

Reghum, Nie umiem Ci powiedzieć, czy to od hydroksyzyny to wrażenie kaca. Nie biorę, nie służy mi. :bezradny:

Mi chyba jednak wystarczy smartfon. :smile:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi