Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Reghum, skąd masz takie info że będzie można ukryć pasek?

Tak pisze na różnych stronach. Ręki sobie nie dam uciąć, na razie nie chce mi się sprawdzać. Jak nie wyjdzie w wersji 59 to wtedy będziemy myśleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magic wolf, to dobrze, że tak odbierasz Wyspę. Zgadzam się z Tobą jak najbardziej, chciałam jedynie zaznaczyć, że czasem i smutek tu gości. Jednak każdy znajdzie tu pocieszenie i wsparcie od wielu przesympatycznych osób, a także, być może, dzięki tlącemu się jeszcze wciąż optymizmowi, mimo wszystko :D

neon, garść pistacji zawiera 85 kcal i są bogate w witaminy z grupy B, oraz mają wiele innych witamin i minerałów oraz błonnik. Dlatego mój układ nerwowy upomina się o nie :D

kia_ sportage, powodów masz wiele zapewne, dlatego zapytałam. Ja, gdy bywałam w gorszym, niż zazwyczaj stanie, dzwoniłam do swojej psychoterapeutki i spotykałyśmy się dodatkowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, zobacz ile składników ma cebula i jakoś nie zajadasz się całymi glowkami ;-) wydaje mi się że orzechy są poprostu smaczne. Ale np takie włoskie mi nie wchodzą, czy brazylijskie. Za to pistacje ok, ziemne choć ponoć mają pleśń też ok,najlepiej mi wchodzą laskowe szkoda ze takie drogie te rarytasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Tak, jak mówisz, trzeba być czujnym... :D To co Kochana strzelamy sobie dziś relaksację? Ja sobie nie odmówię... :smile:

Ja lubię wszelkie orzechy, pestki i często podgryzam do czytania, czy kompa.

neon, Jezoo nie strasz jakąś pleśnią, bo mi w gardle staną... : :roll:

mirunia, Podobno nie ma złych emocji, są tylko trudne. Zaczynam w to wierzyć. :smile:

Marcin2013, Pamiętam. Polonista, prawda? ;)

kia_ sportage, :papa: Coś tam wymyśli w czwartek Twój doktor, czy doktorka.

Chyba trochę pojechałaś z tą krainą mlekiem i miodem płynącą... :lol:

Jednak niech nie zginie wszechobecna nadzieja, która rozświetla nasze drogi i karmi nas swoim pięknem i dobrocią

Co Was dziś opętało z tą pompatycznością? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magic wolf, :great: niech nie zginie :mrgreen::!:

neon, cebula mi szkodzi, niestety, choć czasem skuszę się z pomidorami zwłaszcza lubię, jednak odchorowuję łakomstwo ;)

Jasne, że laskowe pyszne, też czasem jem :D Lubię też włoskie, ale prażę na patelni, coby uniknąć pleśni właśnie. Ziemne kupuję w łupinkach, oglądam zanim zjem, nie trafiła mi się jeszcze z pleśnią.

kia_ sportage, też mam za sobą 2 nieprzespane noce ;)

kosmostrada, odkryłam niedawno w biedrze wiśnie soczyste Bakallandu, po prostu pyszne, oczywiście są lekko podsuszone, jak śliwki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, Cieszę się. :yeah: To możemy złapać się za łapki i razem popląsać po tej krainie szczęśliwości, o! :D

neon, Nie wiem. Ja jestem fanką Ciasteczkowego Potwora. :D

misty-eyed, Prażenie też podciąga ładnie smak orzechów. Och wiem, które wiśnie. :105: Uwielbiam wrzucić do herbaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, poszedłem do żabki przed 23, kupiłem energetyka i zupkę amino, i ktoś szedł za mną i się tak wystraszyłem że spi*doliłem do domu biegnąc xD

Niby nie biegł za mną, ale szedł całkiem szybko. Może to jego naturalny chód, ale nie wiem, nie lubię takich sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, mmmm mizeria z pomidorów i cebuli pozycja obowiązkowa w sezonie. O odchorowywaniu nic mi nie mów, dwa dni odchorowywalem płatki owsiane a dzisiaj odchorowuje żelki, chociaż po odchorowaniu zelkow jakoś lepiej mi się zrobiło i nawet za orzech złapałem. Ale owsianka mi na mózg siadla, rodzina się śmieje terapeutka nie dowierza aja wiąże to z alergia albo coś na tle autoimmunologicznym. Owsianka, zachwalaja że najzdrowsze żarcie a ja przez nią zamieniłem się w zombie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, i to wiem w jaki sposób, przy herbatce i jakiś dobrych ciasteczkach herbacianych. Mmm rozmazylem się, no nic idę zawinąć się w kokon, possać kciuka trochę. Może w końcu jakiś aniołek mi się przyśni, a może króliczek nawet, ostatecznie może być ciasteczkowy potwór z ciastkami, ale po co te ciastka jak i tak nie poczestuje,a narospierdala nakruszy i spierdoli, i ja będę musiał ten burdel w swojej glowie sprzątać :bezradny:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Witajcie :***********

U mnie zimno . Ja dzis wolne mam bo bylam na wizycie u osteopaty. Jestem teraz obolala cala i mam wizje ze mie sparalizuje na amen :roll::roll: no bo jakze moze byc inaczej? ;) Oj glowa w takich chwilach bardzo szaleje i jednak widac , ze ten czerep zdrow nie jest ;) Z przejecia po zabiegu zamiast wyjsc z pokoju weszlam panu osteopacie do szafy 8)

Poherbatkuje sobie z filmem .

Moc usciskow dla Was!

27858210_1585007758243386_5792664007498226940_n.jpg?oh=499b6e1c71f472cea4e2897b67a4316b&oe=5ADA80F7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, To życzę w snach ładnego króliczka, z talerzem ciastek i srebrną miotełką. :smile:

Nie było ciasteczek, za to łowiłem ryby gołymi rękoma. :o

neon, to naprawdę dziwna sprawa, ja jem wodną owsiankę , najlepiej właśnie wtedy, gdy mi coś leży na wątrobie :D

Trochę czytałem na ten temat i trafiłem na przeciwwskazania (jedyny taki, bo rzadko ktoś wspomina o takowych)między wszystkimi tymi pochwałami. Ponoć nie poleca się dzieciom,osobom w wieku podeszłym, i problemami z układem pokarmowym i do tego była taka uwaga, że ludzie postępują odwrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo Spamowa!

No cóż, ten dzisiejszy dzień...

Przypomniałam sobie, dlaczego od tak długiego czasu nie piję mojego ulubionego trunku. Powiem krótko - dobrze, że miałam dziś wolny dzień, bo bym do pracy nie trafiła. Nie ma sprawiedliwości, bo monsz wstał świeży jak młody bóg. :twisted: Zostaje ta lampka wina raz na czas. :bezradny:

Miałam umówionego na 12-tą fryzjera i już myślałam, że odwołam, ale się zebrałam cała zielona na twarzy i polazłam. Dostałam wsparcie psychiczne i herbatę miętową i jakoś wysiedziałam. :smile:

Rodzinka też wpadła odebrać prezenty z podróży i wybaczyła, że siedziałam z głową na stole, więc dzień nie całkiem na straty. :smile: Jest ok, w końcu raczej jutro przejdzie. Byle takie człowiek miał tylko problemy, że mu już ulubiony rum nie służy... :roll:

Miłego wieczoru!

platek rozy, Wiadomo, że nerw jest, ale Kochana może nareszcie się uda pomóc Twojemu kręgosłupowi. Odważyłaś się, masz to za sobą, teraz czekamy na efekty. :great:

neon, I tak świetny sen z tymi rybami. :smile:

Moja przyjaciółka na poczatku swojego szału na punkcie zdrowego odżywiania oczywiście rzuciła się na poranną owsiankę, ale miała takie sensacje po niej, że odpuściła. Więc faktycznie nie dla wszystkich.

Trzeba wyprowadzić się w czyste okolice, uprawiać swoje warzywka, hodować kurki i takie tam. Bedziesz wiedział, co jesz. :smile:

kia_ sportage, Kochana wszystko będzie inaczej, jak pośpisz. Masz problem z tym od kiedy się znamy, sama nie wiem, jak dajesz radę, bardzo Cię podziwiam.

Dobrze, że jutro już wizyta, mam nadzieję się wkrótce radować jak dzika, gdy oznajmisz, że normalnie nockę przespałaś.

mirunia, Już tylko czwartek i piątek Kochana i się zregenerujesz. Trzymaj się !!!

Oczka zakraplasz ? Spytam z mamusiową troską - kiedy byłaś u okulisty?

Lunaa - A gdzie Ty jesteś... :( Dziś środa, miałaś być rozpędzona i pełna energii...

tosia_j - wiem, że niby milczenie jest złotem, ale fajnie byłoby Cię usłyszeć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi